Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

EA va introduce competiția CONMEBOL Libertadores în EA SPORTS FIFA 20 în martie 2020

Electronic Arts a anunțat introducerea celei mai mari competiții la nivelul echipelor de club din America de Sud, CONMEBOL Libertadores, exclusiv în EA SPORTS FIFA 20. Noul conținut va fi disponibilgratuit, începând cu luna martie 2020, pentru PlayStation4, XBOX One și PC.

Jucătorii vor putea concura cu numeroase cluburi de fotbal cu istorie din Uruguay, Peru, Paraguay, Ecuador și nu numai, în modurile de joc FIFA Ultimate Team, Career Mode, Kick-Off, cât și în noul CONMEBOL Libertadores Tournament Mode. În plus, utilizatorii vor putea merge pe urmele unora dintre cei mai buni jucători, conducând echipe ca River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Corinthians sau Colo-Colo în cea mai aprigă competiție inter-cluburi din America de Sud, în cupele CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana și CONMEBOL Recopa.

Colaborarea cu EA, una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri video, este un pas important pentru imaginea mondială a fotbalului din America de Sud. Mulțumită acestui parteneriat, turneele, cluburile și jucătorii noștri vor avea o mai mare recunoaștere și accesibilitate în rândul fanilor fotbalului care vor avea un nou mod de a-și urma eroii”, a declarat Juan Emilio Roa, Director Comercial, CONMEBOL.

Introducerea competiției CONMEBOL Libertadores reconfirmă faptul că FIFA 20 este cel mai autentic joc video sportiv, cu peste 30 de ligi oficiale, 700 echipe, 17.000 jucători autentici și 90 de stadioane licențiate din întreaga lume deja incluse în joc.

Introducerea în FIFA 20 a două dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal de pe continent, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana, reprezintă un pas înainte important. Acest parteneriat nou cu CONMEBOL consolidează poziția FIFA ca fiind cea mai profundă și autentică experiență fotbalistică disponibilă, în timp ce continuăm să construim cel mai autentic joc video sportiv pentru fanii noștri,” spune Nick Wlodyka, Manager General, EA SPORTS FIFA.

În plus, eLibertadores, un nou turneu care va continua să extindă seria globală EA SPORTS FIFA 20, oferă jucătorilor din America de Sud o modalitate cu totul nouă de a se lega de CONMEBOL Libertadores prin această competiție.

Adăugarea prestigioasei competiții CONMEBOL Libertadores în FIFA 20 Global Series întărește conexiunea noastră cu fanii fotbalului din întreaga lume și va accelera dezvoltarea competițiilor de esports în noi locații din lume”, a declarat Brent Koning, FIFA Competitive Gaming Commissioner. „Scopul nostru este să oferim cea mai complexă competiție de esports din lume și ne dorim să încurajăm jucători din America de Sud și amatori să se alăture zecilor de milioane de jucători care concurează deja în FIFA.”

Marea finală a turneului eLibertadores va avea opt concurenți din platformele PlayStation®4 și XBOX One în competiție în perioada 7 – 8 martie 2020 pentru șansa de a câștiga puncte FIFA Global Series alături de premii în valoare de 100.000 dolari. Mai multe detalii despre turneu și modul de înregistrare vor fi disponibile în luna decembrie.

Mai multe informații despre competiția CONMEBOL Libertadores în FIFA 20 puteți găsi pe www.ea.com/games/fifa/fifa-20/conmebol-libertadores și pe rețelele sociale EA SPORTS FIFA: Instagram, Twitter și Facebook.

Disponibil în magazine, EA SPORTS FIFA 20 permite jucătorilor să experimenteze fotbalul profesionist la nivel înalt, cât și să se bucure de arene inedite din întreaga lume în noul mod de joc VOLTA FOOTBALL. Utilizatorii PlayStation 4 și XBOX One se pot înregistra pe platforma EA Access**, iar cei de PC pe Origin™ Access**, pentru a beneficia de 10% reducere pentru achizițiile online.