Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

EA SPORTS FIFA se extinde pe mai multe platforme

Electronic Arts prelungeşte licența UEFA pentru mai mulți ani, extinzând accesul la jocuri video de fotbal prin intermediul mai multor proiecte în curs de dezvoltare și prin oferirea posibilității de descărcare gratuită a FIFA Online 4 pentru PC unui număr de 80 de milioane de potențiali jucători din peste 15 noi țări. În plus, franciza va fi lansată pentru prima dată pe Stadia, EA SPORTS FIFA 21 devenind disponibil pentru Stadia începând cu 17 martie.

EA SPORTS FIFA 21 a fost cel mai bine vândut joc din Marea Britanie în 2020, este unul dintre cele mai populare jocuri din întreaga lume, iar franciza EA SPORTS FIFA a vândut până acum peste 325 de milioane de unități pe parcursul existenței sale.

Până acum au fost jucate peste 150 de milioane de minute de fotbal UEFA Champions League în jocurile EA SPORTS FIFA pe consolă și PC. Noua prelungire a licenței conferă ecosistemului EA SPORTS FIFA drepturi exclusive asupra UEFA Champions League, precum și UEFA Europa League și UEFA Super Cup.

Telefoanele mobile rămân cea mai populară platformă de jocuri din lume, iar EA SPORTS are șase proiecte pentru această platformă în lucru.