Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

După 60 de ani, Aston Martin revine la F1, cu sprijinul companiei Cognizant, prezentă şi în România

Aston Martin revine în Formula 1, după mai bine de 60 de ani, echipa urmând să se alinieze la start pentru sezonul 2021 sub numele de Aston Martin Cognizant Formula One ™ Team.

Cognizant va juca un rol cheie, nu doar ca sponsor, nici măcar ca furnizor de servicii din culise, ci ca un adevărat partener de transformare digitală, cu soluții de infrastructură IT și software de pe piață.

Compania Cognizant este prezentă și pe piața din România, prin Cognizant Softvision, după achiziţia Softvision în 2018. Cognizant Softvision are o echipă de peste 3.000 de angajaţi în domeniul dezvoltării de produse software: product, design și engineering, într-o rețea de studiouri globale din nouă țări de pe cinci continente. În România, Cognizant Softvision este, în prezent, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România. La finalul anului 2020, a ajuns la 2.000 de angajați, în studio-uri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

În martie va fi dezvăluită mașina creată, la sediul global al Aston Martin din Gaydon, Warwickshire, inclusiv prezentarea line-up-ului piloților: de patru ori campion mondial, Sebastian Vettel, și multiplu ocupant de podium la Grand Prix-uri, Lance Stroll.