Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

DRUID introduce asistenţi virtuali inteligenţi în WhatsApp, prin Vonage

Compania DRUID, specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise, a semnat un parteneriat tehnologic cu Vonage, liderul global de soluţii de business în cloud specializat în soluţii de comunicare de tip mesagerie, chat, social media, video sau voce. De acum, chatboţii Druid vor putea să preia comenzi şi să răspundă prin WhatsApp. Start-up-ul DRUID a fost înfiinţat în februarie 2018 de către Liviu Drăgan, fostul proprietar și șef al business-ului Total Soft.

Parteneriatul între DRUID şi Vonage (fosta Nexmo, Vonage API Platform) a venit în urma cererii tot mai ridicate din piaţa locală pentru asistenţi virtuali inteligenţi care să comunice prin WhatsApp. In prezent WhatsApp are peste 1,5 miliarde de utilizatori în peste 180 de ţări şi este folosit pe scară largă în cadrul comunităţilor de business, datorită securităţii oferite de criptarea end-to-end a mesajelor, simplităţii şi varietăţii de conţinut – documente, foto, video.
 
Vonage oferă soluţii de integrare cu aplicaţii software (APIs) şi soluții de mesagerie, comunicații vocale și video, care permit întreprinderilor îmbunătățirea experienței de interacţiune cu clienții. Asistenții virtuali DRUID pot oferi oricărui angajat, client, furnizor sau partener de afaceri acces la informații critice, printr-un canal de comunicare prietenos.
 
Prin integrarea cu WhatsApp Business API, un chatbot DRUID va permite oricărui angajat, client, partener sau furnizor să discute şi să schimbe informaţii cu sistemele interne dintr-o organizaţie (ERP, CRM, BI) prin intermediul WhatsApp-ului. Utilizatorii vor putea aduce într-un mediu de comunicare comun şi familiar răspunsuri la cele mai complexe întrebări de business, prin tehnologii de tip AI (Artificial Intelligence), NLU (Natural Language Understanding), ML (Machine Learning) sau OCR (Optical Character Recognition).
 
„Acest parteneriat combină puterea platformei de comunicaţii API Vonage cu expertiza platformei de dezvoltare şi antrenare de asistenţi virtuali inteligenţi DRUID pentru a ajuta organizaţiile mari să-şi îmbunătăţească prin digitalizare experienţa consumatorilor şi performanţele financiare.” declară Mark Summerson, Global VP API Partners, Vonage.
 
„Parteneriatul cu Vonage reprezintă un pas major în strategia noastră de poziţionare Druid ca un hub conversaţional modern. Adăugarea WhatsApp-ului, cu toate avantajele de securitate, localizare sau rată superioară de livrare a mesajelor, va aduce un plus de valoare tuturor organizaţiilor Enterprise care pun accent pe inovaţie, hiper-personalizare, simplitate şi confort prin tehnologie” declară Daniel Bălăceanu, Product Management Director Druid.