Fără bariere: acces gratuit, de pe toate smartphone-urile cu Android, în HUAWEI AppGallery

Utilizatorii Android au acces gratuit, de la 1 decembrie, către zeci de mii de aplicații locale și internaționale, alături de alte beneficii importante disponibile în magazinul virtual Huawei, care a decis să îşi deschidă porțile către toate smartphone-urile cu Android, indiferent de marcă.

Aşadar, ecosistemul HUAWEI AppGallery este de acum deschis tuturor utilizatorilor Android, magazinul virtual de aplicații putând fi instalat pe toate dispozitivele Android accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery sau printr-un clic pe link-ul următor: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162. Puteţi accesa în HUAWEI AppGallery peste 1.000 de aplicații locale și zeci de mii de aplicații globale, principalele categorii de aplicații fiind Finance, Gaming, Știri, Shopping, Divertisment și Educație. Magazinul virtual promite şi  securitate maximă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și proces de revizuire în patru pași.

Ciprian Mirea, Director of Ecosystem and Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România, precizează că „Încă din momentul lansării magazinului virtual, unul dintre principalele obiective pe care ni le-am setat a fost acela de a le oferi tuturor utilizatorilor Android beneficiile importante aduse de magazinul propriu HUAWEI AppGallery. Acum, la un an de la lansare, ne bucurăm să anunțăm faptul că ecosistemul HUAWEI AppGallery se află la un singur clic distanță de utilizatori, indiferent de marca telefonului Android personal.” 

Veştile bune nu se opresc aici, întrucât pe lângă accesul la aplicațiile populare disponibile în magazinul virtual, aveţi acces şi la alte beneficii, cum ar fi posibilitatea de a participa la concursurile periodice lansate în magazinul virtual și, implicit, posibilitatea de a intra în posesia premiilor atractive puse în joc. De exemplu, în intervalul septembrie 2019 – septembrie 2020, campaniile derulate în HUAWEI AppGallery au înregistrat peste 25.000 de câștigători și premii în valoare de aproximativ 1.500.000 euro.

Aplicațiile cu cel mai mare număr de descărcări în timpul campaniilor sunt: mobilPay Wallet, Learn33 Languages Free-Mondly, CyberGhost VPN, Jerry’s Pizza, eJobs.ro, Știrile ProTV, Tinder, TIDAL, AntenaPlay, Card Sodexo Romania și George Romania.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless, ne asigură oficialii companiei. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Articol susţinut de Huawei Consumer Business Group România