Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Dragoș Rebegea, Ericsson @ Gala DX 2022: 5G va asigura fundamentul transformării digitale, al transformării economiei și societății

Dragoș REBEGEA, Country Manager Romania & Head of Sales Romania and Moldova – Ericsson @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

Mă onorează să fiu aici în numele Ericsson și să primesc acest premiu din partea dvs. 

Mi-ar plăcea să cred că nu este vorba doar de contribuția companiei Ericsson la aducerea tehnologiei 5G în lume sau în România, ci practic ceea ce am făcut în ultimii 28 de ani în România modernă.

5G DX AWARD – ERICSSON @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile
 – Dragoş REBEGEA
Country Manager România

În afară de 5G, mi-aduc aminte cu nostalgie cum Ericsson a contribuit în anii ’90 la digitalizarea telefoniei fixe, cum a implementat alături de alți parteneri prima rețea mobilă cu tehnologie NMT în România, acel 1G, cum a introdus tehnologia GSM în a doua parte a anilor ’90, urmată de tehnologia 3G, cu pachetele de date, apoi 4G, cu aplicații video pe telefon.

În ultimii 30 ani, am plecat de la mesaje texte de câteva zeci de caractere și am ajuns la 5G.

Nouă, la Ericsson, ne place să ne gândim cum să facem posibil inimaginabilul, să îndrăznim să inovăm, să conectăm oameni, comunități, business-uri. 

Suntem aici de mult timp, suntem aici să rămânem, suntem mai mult de 4.000 de oameni care lucrează pentru Ericsson România și sper că, deși avem o istorie de peste 140 de ani, am rămas tineri și suntem recompensați și apreciați de partenerii noștri, de cei care utilizează tehnologia noastră, pentru modul în care înțelegem să facem business în România și peste tot în lume.

Vreau să vă împărtășesc câteva gânduri despre anul 2022, dar și despre cel în care vom intra în scurt timp. 

2022 a fost un an cu de toate, care a debutat bine după perioada pandemiei, cu mult entuziasm și încredere. Infrastructura telecom și-a dovedit din plin utilitatea în perioada pandemiei. Revenind, anul a debutat bine, dar ne-a lovit din Est ce ne-a lovit și lucrurile au luat o turnură mai puțin plăcută, cu efecte inflaționiste. Ceea ce s-a întâmplat în Estul Europei a afectat și industria telecom, care s-a suprapus peste criza semiconductorilor, criza fluxurilor de aprovizionare internaționale. 

Lucrurile s-au adunat și cu bune și cu rele. Evident, așa cum am spus, a existat un impact în zona de telecomunicații, în zona de infrastructură. Toți jucătorii din industrie au început să facă din nou calcule, să revizuiască bugetele de investiții, să revizuiască planurile pentru viitor. A apărut și nebunia din zona de energie, cu impact pe partea de costuri și noi provocări pentru furnizorii de echipamente IT.

Doresc să subliniez câteva succese remarcabile în zona telecom și aș începe cu sesiunea ITU din toamna acestui an, care s-a desfășurat în România, unde au fost prezenți cei mai importanți lideri din domeniu. România și-a păstrat locul în Consiliul ITU, un lucru pozitiv.

De asemenea, amintesc modificările cadrului legislativ specific telecomunicațiilor, plus licitația 5G, adoptarea Codului telecomunicațiilor. Toate aceste lucruri sunt aspecte pozitive ale anului 2022.

A fost un an în care toți jucătorii s-au repoziționat sau au încercat să-și pregătească planurile pentru anul 2023. 

Noile reglementări venite spre finele acestui an ne fac să privim cu încredere anul 2023.

Vrem, nu vrem, tehnologia își menține ritmul de adopție destul de avansat. La nivel mondial, până la finele anului 2022 vom avea un miliard de utilizatori 5G. 

În România, sunt peste 400.000 de clienți 5G, conform datelor ANCOM. E puțin, dacă ne raportăm la totalul utilizatorilor de telecomunicații mobile.

Dacă tehnologiei 4G i-a trebuit 5 ani să ajungă la un miliard de utilizatori, în cazul 5G s-a ajuns la acest prag în 3 ani.

România nu face excepție în privința acestei dinamici. Cu toate problemele din ultima perioadă, se pare că utilizatorii din România rămân deschiși în privința adopției tehnologiei 5G. 

Conform unui studiu, 31% din cei intervievați doresc în următoarele 12 luni să semneze un contract de abonament 5G. 

Utilizatorii se uită la viteza de transfer, la inovație, la aplicații, la terminal. Suntem încrezători că vom crește, rata de adopție va crește, acoperirea 5G va crește. Pe de altă parte, 4G va rămâne prezent pentru mult timp de acum încolo.

Noi suntem pregătiți cu echipamente noi, cu echipamente mai eficiente.

Închei cu următoarea întrebare: ce vom face cu această tehnologie? Ne va asigura fundamentul transformării digitale, al transformării economiei și societății.