Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Digitalizarea serviciilor de urbanism ale primăriilor locale

Rezolvarea problemelor administrative ale cetățenilor s-ar putea face simplu și rapid, din confortul casei contribuabilului, prin serviciile online ale primăriilor care fac trecerea la digitalizare. Unele instituții publice au făcut deja primii pași, dar cele mai multe sunt încă la stadiul de ghișeu supraaglomerat, cu dosare și declarații completate cu pixul.

Compania de software SIVECO Technology a dezvoltat și lansat de curând o platformă GIS dedicată Administrației Locale, numită eAdministrațiaLocală-GIS. Platforma oferă facilități importante, cum ar fi gestionarea serviciilor de Urbanism sau urmărirea unei sesizări pe întregul flux, de la depunere la soluționare. Operațiunile au trasabilitate, multe dintre ele sunt automatizate, crescând astfel eficiența și transparența administrației locale și publice, precum și implicarea cetățenilor în procesul de guvernanță.

Modulul de urbanism permite funcționarilor să soluționeze rapid solicitările cetățenilor legate de activitățile de cadastru și urbanism din cadrul primăriei, dar și cetățenilor să își gestioneze și urmărească propriile documente în lucru.

Prin intermediul portalului primăriei, cetățeanul selectează serviciul online de care are nevoie. Se conectează cu user și parola pe care le deține, apoi urmează pașii de lucru specifici serviciului la care face apel. Fluxul de aprobare pentru Urbanism se realizează utilizând aplicația specifică pentru Urbanism, gestionată intern în cadrul Primăriei.

Ce oferă modulul de Urbanism din cadrul platformei eAdministrațiaLocală-GIS

  • Gestionarea documentațiilor PUG/PUZ/PUD, RLU
  • Managementul documentației de acordare a certificatelor de urbanism
  • Notificări către cetățeni și inspectori privind stadiul procesării documentelor aflate pe fluxul de lucru (ex: la emiterea certificatului de urbanism se va transmite notificare către solicitant)
  • Eliberarea certificatului de urbanism în format electronic
  • Eliberarea autorizațiilor de construire sau desființare
  • Eliberarea Certificatului de Nomenclatură Stradală și Adeverință Certificare Adresă
  • Eliberarea adeverinței de Intravilan
  • Alerte configurabile la apropierea termenelor de expirare
  • Generarea de rapoarte complexe, cum ar fi Registrul certificatelor de urbanism emise sau prelungite; Registrul de autorizații de construire sau desființare emise sau prelungite; Registrul de procese verbale de încheiere lucrări; Lista începere lucrări

Mai multe informații despre soluțiile software dedicate administrației publice aici: https://sivtec.ro/ro/eAdministratiaLocala
Articol susţinut de SIVECO Technology