Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Xiaomi: Suntem pe locul al doilea în topul producătorilor de telefoane inteligente din România

Compania Xiaomi s-a clasat pe a doua poziție în rândul producătorilor de telefoane inteligente din România, în al treilea trimestru din 2022, cu o cotă de 17% a numărului de unități livrate și o creștere de la an la an de 2%, potrivit celei mai recente analize de piață publicate de Canalys.

Xiaomi se clasează pe locul 3 la nivel global în al doilea trimestru din 2022 în privinţa livrărilor de smartphone-uri. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 526,9 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 30 iunie 2022, se precizează într-un comunicat de presă al companiei. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2022, compania a fost listată pentru al patrulea an la rând în topul Fortune Global 500, urcând pe poziția 266, cu 72 de locuri mai sus față de 2021.