Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

De la infrastructură energetică şi telecom, Electrogrup intră pe piața construcțiilor din București, cu un proiect rezidențial de 5,6 milioane euro

Electrogrup, companie membră a grupului E-INFRA,anunță demararea lucrărilor pentru faza a treia a proiectului rezidențial CITTA’ Residential Park, dezvoltat de Nusco Imobiliara, în valoare de peste 5,6 milioane de euro.

Experiența noastră demonstrată în proiectele de construcții din România și alte state europene este pusă în valoare de primul proiect din București al companiei. Demarăm, alături de partenerul nostru Nusco Imobiliara, un proiect de amploare, cu o suprafață de aproximativ 5.500 de metri pătrați utili, ce constă într-o clădire rezidențiala cu 11 etaje și două niveluri subterane, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidențiale din regiunea estică a Capitalei”, declară Costin Schmidt, Director Comercial Electrogrup.

Lucrările au pornit în luna ianuarie 2020, iar durata acestora este estimată la un an. Suprafața construită desfășurată depășește 13.100 de metri pătrați, iar clădirea va găzdui 94 de apartamente cu două și trei camere. Subsolul va fi alocat, integral, locurilor de parcare pentru locatari,  boxelor și adăpostului halei.

În anul 2020, vom completa ultima etapă pentru ansamblul CITTA’ Residential Park și vom lansa un nou proiect de anvergură, cu peste 500 de apartamente în zona de nord a Capitalei”, anunță Michele Nusco, Președinte, Nusco Imobiliara.

Situat în Sectorul 2, cu acces facil din Șoseaua Pantelimon, în apropiere de puncte de interes precum Mega Mall sau National Arena, proiectul va include și amenajări exterioare ce vor consta în spații verzi și locuri suplimentare de parcare. Până în prezent, au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019, iar ansamblul rezidenţial va fi completat cu încă 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire.

Electrogrup a dezvoltat, ca Antreprenor General, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcții, în România și în afara granițelor, în țări precum Germania, Polonia, Belgia sau Olanda.

Electrogrup este și furnizor de soluții Smart City la cheie pentru administrații publice și companii private. Recent, compania a început dezvoltarea unui parcări supraetajate, dotată cu soluții Smart, în Oradea, precum și amenajarea pistei și balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Brașov. Compania oferă servicii de infrastructură energetică, de telecomunicații, construcții civile și smart city. Electrogrup SA face parte E-INFRA, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom SRL, Direct One SA, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL, care reunesc, în prezent, peste 600 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 110 milioane de euro.