Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Cum se pot transforma ochelarii normali în ochelari inteligenţi

3d render of modern loft with living room , lounge, kitchen.

Bosch Sensortec lansează la CES, în Las Vegas, Nevada, un sistem optic inovator Light Drive pentru ochelari inteligenți, ce combină tehnologii dintr-o singură sursă, care include oglinzi MEMS, elemente optice, senzori și prelucrare pentru acomodare.

Sistemul Light Drive pentru ochelari inteligenți este cel mai mic și cel mai ușor produs de pe piață din prezent și, astfel, poate transforma orice ochelari normali în ochelari inteligenți. Prin eliminarea utilizării deranjante a telefonului, ochelarii inteligenți pot ajuta îmbunătățirea siguranței în timpul conducerii și reduce impulsul utilizatorilor de a-și verifica dispozitivele mobile constant pentru a vedea notificări sau mesaje.”, explică Dr. Stefan Finkbeiner, CEO-ul Bosch Sensortec.

Astfel, Bosch Sensortec a integrat pentru prima dată tehnologia disruptivă Light Drive Bosch în sistem.

Nu există un afișaj vizibil din exterior sau o cameră integrată, două probleme care au dus la descurajarea utilizatorilor altor tehnologii de ochelari inteligenți. Dimensiunea redusă permite proiectanților să depășească acele caracteristici voluminoase, greoaie ale multor ochelarii inteligenți existenți. Pentru prima dată, un sistem preconfigurat permite modele de ochelari inteligenți mai mici, mai ușoare și mai elegante, care îndeplinesc nevoile vizuale și de confort ale tuturor. Modulul de dimensiuni reduse reprezintă o veste importantă și pentru cei care poartă ochelari de corecție – o piață importantă, având în vedere faptul că șase din zece oameni utilizează lentile de corecție în fiecare zi.

Sistemul este adaptat pentru aplicații care includ navigație, apeluri și notificări de tip alarme, memento-uri și platforme de mesagerie, precum WhatsApp și WeChat, dar şi pentru listele de activități și cumpărături.

Până în prezent, aceste aplicații au fost restricționate în principal la dispozitivele cu afișaj fizic, precum smartphone-urile sau ceasurile inteligente. Ochelarii inteligenți minimizează comportamentul inacceptabil din punct de vedere social, precum verificarea obsesivă a telefonului și ajută la îmbunătățirea siguranței șoferului, prin furnizarea de indicații de navigație de avertizare, în sistem mâinile-libere.

Un scanner cu lumină colimată, pe bază de sistem microelectromecanic (MEMS), în cadrul modulului Light Drive Bosch pentru ochelari inteligenți scanează un element holografic (HOE) care este integrat în lentilele ochelarilor inteligenți. Acest HOE redirecționează fasciculul de lumină pe suprafața retinei umane, formând direct o imagine care este întotdeauna clară.

Tehnologia permite vizualizarea în siguranță, în sistem mâini-libere, practic a oricăror date transmise de un dispozitiv mobil conectat, precum un smartphone cuplat, expuse într-o poziție de vizualizare confortabilă.

Tehnologia Light Drive Bosch este compatibilă cu lentile curbe și de corecție. Tehnologiile de afișare mai vechi ale concurenței sunt afectate de imaginea încețoșată sau de strălucirea orbitoare în culorile curcubeului, vizibilă atunci când sistemul este oprit. Tehnologia Light Drive Bosch oferă o transparență optică plăcută pentru întreaga zi, cu o sensibilitate minimă la lumina parazită, ceea ce înseamnă o claritate perfectă, constantă și lipsa reflexiilor interne care distrag atenția.

Cea mai mică soluție Light Drive pentru ochelari inteligenți de pe piață
Noul sistem Light Drive complet și preconfigurat este cea mai mică soluție comparabilă și disponibilă pe piață, care oferă o reducere a adâncimii cu 30 la sută față de soluțiile existente. Are dimensiunile aproximative de 45-75 mm x 5-10 mm x 8 mm (L x h x l, în funcție de integrarea la nivelul clientului) și o greutate mai mică de 10 grame.

Bosch Sensortec este singurul furnizor de sisteme complete cu o astfel de tehnologie retiniană Light Drive și își poate consolida această poziție prin oferirea unei game extinse de dispozitive și soluții complementare. Modulul de ochelari inteligenți este completat cu câteva soluții de senzori, precum senzorul inteligent BHI260 de la Bosch, senzorul BMP388 de presiune barometrică și magnetometrul BMM150. Senzorii permit existența unor caracteristici intuitive ale interfeței pentru utilizator, precum funcții de atingeri multiple pe ramă, pentru îmbunătățirea confortului în timpul utilizării ochelarilor.