Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Cu aplicaţia iNES Smart poţi accesa Smart TV-ul din telecomandă, fără STB sau cabluri

Noua aplicație iNES Smart pentru clienţii rezidenţiali ai iNES Group, disponibilă din 19 iulie 2021, vizează Smart TV-urile cu sisteme de operare Android TV, Google TV, Tizen și WebOS și va fi disponibilă comercial în pachetul de servicii iNES Smart, alături de conexiune la Internet de mare viteză.

iNES Smart va distribui în continuare toate canalele într-o grilă TV unică, accesibilă acum şi printr-o aplicație dedicată. Serviciile sunt furnizate prin rețeaua proprie de fibră optică de la iNES, prin tehnologie Gpon.

Oficialii operatorului precizează că aplicația iNES Smart va oferi aceeași experiență premium a serviciului iNES IPTV, cu accent pe conținut diversificat într-o grilă unică, cu peste 190 de canale,  peste 100 de canale HD și canale 4K/UHD, organizate pe categorii tematice.

iNES Smart poate fi accesat utilizând telecomanda propriului Smart TV, eliminând STB-ul și cablurile inestetice. Folosind mai puține echipamente hardware, aplicația este semnificativ mai reactivă la schimbarea canalelor, avantajele tehnice ale televizorului fiind astfel mai bine percepute. Aplicația este compatibilă și cu formatul Dolby al TV-ului și al sistemului de sunet, de mare acuratețe. Mai mult, aplicația iNES Smart este funcțională și pe televizoarele conectate la WiFi.

Accesul la aplicație se realizează în baza unui cont de client iNES, iar setările necesită o singură configurare, la conectarea inițială. Pachetul iNES Smart este disponibil doar în rețeaua fizică iNES, pe aria București și Ilfov.

„Lansăm acum aplicația iNES Smart care duce serviciul iNES IPTV la un alt nivel. Aplicația evidențiază pe de o parte beneficiile grilei unice, cu numeroase canale HD și 4K, structurate pe categorii tematice, iar pe de altă parte, accentuează performanțele Smart TV-urilor, eliminând STB-ul, cablurile de conectare și a doua telecomandă. Acum, abonații iNES pot accesa grila TV și celelalte platforme preferate de streaming doar cu telecomanda televizorului. Astfel, se pot bucura de o experiență de vizionare TV la standardele tehnologice de ultimă oră, păstrând și estetica dorită în amenajarea casei.„, precizează Cătălin Cuturela, Director Operațiuni, iNES GROUP.