Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Cristina BĂRBAT, CJ Tulcea & ADECJR @ Conferința DX Fiscal – eFactura 2024: Poziționările față de eFactura sunt B2G, B2B, dar consiliile județene au un specific aparte, sunt G2B

Cristina BĂRBAT, Expert Superior – Consiliul Județean Tulcea & ADECJR – Asociația Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România @ Conferința Transformarea digitală fiscală a României – eFactura: Bilanțul primei luni de utilizare B2B organizată de către Digital Transformation Council pe 31 ianuarie 2024 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea. Parteneri Media: Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV
Detalii aici:
 https://comunic.ro/dxfiscal-efactura/

Dacă până acum s-a discutat mai mult despre partea B2G, B2B, la noi funcționează varianta B2G, dar la noi problema se pune cumva G2B, în sensul că noi, ca și instituție publică, respectiv Consiliul Județean Tulcea, conform reglementărilor codului administrativ, avem încheiate contracte de concesiune pentru terenuri proprietate private. Noi facturăm redevențe pentru aceste concesiuni, redevențe care reprezintă venituri pentru autoritatea noastră, dar în același timp nu reprezintă o activitate economică.

VIDEO

Am făcut o adresă către Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea (și fiecare Consiliul Județean a făcut lucrurile acestea la nivelul județului respectiv) pentru a afla dacă pe platforma aceasta suntem cumva exceptați sub o formă sau nu.

Albert Fruth, ANAF: Deși sunteți G, vă comportați ca un B. Există o dezbatere și o discuție atât la nivelul Consiliului Județean, dar și la nivelul ANAF, aparat propriu. Situația e la fel în toată țara. Sunt mai multe tipuri și categorii de operațiuni care nu intră în sfera de acțiune a instituției publice, nu intră în activitatea curentă. Trebuie să fie o calificare în sensul ăsta venită din partea Ministerului de Finanțe. Nu cred că este atributul ANAF să răspundă pe zona de legislație.

Trebuie analizate categoriile de activități pe care le fac aceste instituții, consilii județene, detașate față de activitatea proprie.

Cristina Bărbat: Nu există o legislație, nu sunt reglementări pe problema aceasta. În plus, noi avem, de exemplu, contracte de concesiune cu persoane fizice. Noi deținem mai multe terenuri în deltă, avem contracte de concesiuni de pășuni cu oameni simpli, care au un telefon cu butoane și pentru care trebuie găsite soluții simple. Ideea este să găsim soluții în așa fel încât să fim unitari, adică să nu ne trezim că un Consiliu județean are o anumită viziune și procedează într-un fel și restul altfel.