Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Cristian Prichea, noul Country Manager SPARK în România: Vrem să brand-ul nostru să fie asociat transportului cu emisii zero

Cristian Prichea este noul Country Manager pentru România al serviciul de car-sharing SPARK, începând din august 2022. Mandatul acestuia este să poziționeze compania ca brand de car-sharing axat pe îmbunătățirea vieții de zi cu zi prin oferirea de servicii de transport cu emisii zero, ușor accesibile și la prețuri convenabile. Dimitar Stoyanov, fostul Country Manager al SPARK România, va prelua funcția de Country Manager al operațiunilor din Bulgaria.

Cristian Prichea are o experiență de 15 ani în vânzări și dezvoltarea afacerilor, iar în ultimii 12 ani a lucrat în cadrul Ford Motor Company, în diverse poziții de marketing și vânzări. În 2015, a fost numit director de vânzări la Ford România, iar un an mai târziu a fost promovat în cadrul Departamentului de Coordonare a Vânzărilor Europene Ford, în cadrul Ford Europe. Începând cu anul 2019, Cristian Prichea a preluat conducerea Ford National Sales Company, fiind primul Managing Director din România și coordonând dezvoltarea strategică a Ford și a dealerilor săi naționali.

„Piața din România este în creștere, iar SPARK lucrează constant la îmbunătățirea serviciului care facilitează accesul rapid și convenabil la transport urban prietenos cu mediul înconjurător, fiind o opțiune importantă pentru pasageri în mixul lor de modalități de deplasare prin oraș”, a declarat Cristian Prichea, noul Country Manager SPARK România.

Business-ul SPARK a început în București, în 2019, cu 50 de mașini complet electrice. Oficialii SPARK susţin că au în prezent cea mai mare flotă electrică de car-sharing de pe piața locală, cu peste 500 de vehicule.

Platforma pune la dispoziție peste 1.650 de mașini complet electrice și este accesibilă pentru utilizare în comun prin aplicația mobilă SPARK în următoarele orașe din țările Uniunii Europene: București, Sofia, Plovdiv și Vilnius. Până în prezent, compania a ajuns la o bază de peste 320.000 de clienți pe toate piețele pe care operează. SPARK este o companie privată, fondată în Lituania.