Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Vodafone iese de pe piaţa din Ungaria, cumpărat de 4iG şi statul ungar, în cea mai mare tranzacţie din industria telecom ungară de la privatizarae Matav în anii ’90

4iG și Corvinus, reprezentând statul maghiar, au convenit să cumpere un pachet de 100% din acțiunile Vodafone Ungaria pentru 715 miliarde HUF (1,77 miliarde EUR) în numerar. 

Conform termenilor tranzacției, care se așteaptă să se încheie până la sfârșitul anului 2022 și care este supusă unei verificări de confirmare, a finalizării documentației obligatorii a tranzacției și a obținerii aprobărilor de reglementare necesare, 4iG va deveni proprietarul majoritar al 51% din Vodafone Ungaria, în timp ce statul maghiar va deține un pachet de 49%. 
Potrivit 4iG, achiziția Vodafone Ungaria va remodela fundamental piața de telecomunicații din Ungaria. Pe lângă vocea fixă, internetul, televiziunea cu plată și transmisia digitală terestră, 4iG va deveni și un jucător important în telecomunicațiile mobile după finalizarea tranzacției. Prin achiziția comună cu statul maghiar, grupul de infocomunicații își poate accelera procesele de integrare în toate segmentele industriei și, datorită soluțiilor și tehnologiilor sale de ultimă generație, are potențialul de a juca un rol cheie în transformarea digitală a economiei maghiare, susţin diverşi analişti ai pieţei. Tranzacția creează un potențial semnificativ pentru creștere ulterioară prin oportunități de vânzare încrucișată, convergență fix- mobil, rezultând sinergii majore de venituri B2B și B2C. 
Nick Read, CEO-ul grupului britanic Vodafone, a declarat că „Guvernul Ungariei are o strategie clară de a construi un campion național deținut de maghiari în sectorul ICT. Această tranzacţie cu 4iG va permite Vodafone Ungaria, care are o istorie de succes și inovație în țară, să joace un rol major în creșterea și dezvoltarea viitoare a sectorului devenind un operator mult mai puternic și complet convergent. Entitatea combinată va crește concurența și va avea un acces mai mare la investiții pentru a continua digitalizarea Ungariei."  
Comentând tranzacția, Gellért Jászai, președinte și CEO al 4iG, a declarat: „Achiziția Vodafone Ungaria va fi cea mai semnificativă tranzacție internă de telecomunicații din ultimii treizeci de ani, într-o măsură similară cu privatizarea Matáv după schimbarea regimului. Achiziția va crea un grup de companii de infocomunicații deținut de un conglomerat predominant ungar și cu siguranţă operatorul numărul doi de pe piața maghiară. După finalizarea cu succes a achiziției, grupul nostru va avea una dintre cele mai mari infrastructuri digitale din Ungaria, care, datorită rolului său proeminent, va deveni un jucător important în telecomunicațiile maghiare pentru multe decenii viitoare”. 
4iG notează că Vodafone Ungaria este al doilea cel mai mare jucător de pe piața maghiară în termeni absoluţi de pondere a abonamentelor, deservind peste 3,8 milioane de abonați rezidențiali și de afaceri (3 milioane la telefonie mobilă și 0,8 milioane la fix) și cu 5,0 milioane (3 milioane la mobil, 0,7 milioane la TV, 0,7 milioane în bandă largă și 0,6 milioane voce fixă) RGU-uri începând cu iulie 2022. În total, grupul combinat creat prin achiziția propusă ar avea 5 milioane de clienți și 7,6 milioane RGU-uri din iulie 2022.
Acesta adaugă că infrastructura digitală a Vodafone Ungaria ar putea plasa 4iG printre cei mai avansați operatori de pe piața maghiară de telefonie fixă ​​și internet, TV prin cablu și mobil. Soluțiile de afaceri ale 4iG vor oferi o gamă largă de servicii de digitalizare întreprinderilor și sectoarelor guvernamentale în domeniile soluțiilor de rețele de date, centrelor de date virtuale și tehnologiilor IoT. Vodafone Ungaria a fost prima companie din Ungaria care a oferit servicii 5G abonaților săi, iar serviciul mobil de ultimă generație al companiei se extinde continuu la nivel național, cu sute de stații de bază în Budapesta și regiunea Balaton. 
În anul financiar 2021/22, venitul net anual al Vodafone Ungaria a fost de 278 miliarde HUF, iar EBITDA ajustat a depășit 93 miliarde HUF. Compania are peste 3.000 de angajați.
Componenta de servicii partajate a Vodafone din Ungaria - VOIS - nu este inclusă în această tranzacție și va continua să ofere servicii celorlalte companii operaționale ale Vodafone.