Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Connections Consult cumpără compania Brusch Services şi estimează creşterea cu cel puțin 10% a cifrei de afaceri a grupului și 15% a profitului brut în 2022

Connections Consult SA, specializată în soluţii de transformare digitală,  achiziționează 100% din acțiunile companiei Brusch Services SRL, specializată în consultanță IT și dezvoltare software în regim de nearshoring (furnizare de servicii către piețe apropiate României).

Este prima achiziție din acest an pe care o realizează Connections Consult SA, în contextul în care compania s-a listat recent pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

Brusch Services SRL activează pe trei piețe (România, Germania, Finlanda), iar în anul 2020 a obținut o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro.

Are experiență în implementări de Oracle, SAP și dezvoltare software bazată pe tehnologie Java şi va deveni o platformă de management al talentelor înalt calificate în tehnologie, în cadrul grupului Connections Consult S.A., și va fi integrată în verticala de dezvoltare software.

„Motivele pentru care am decis să facem această tranzacție sunt strategia pentru consolidarea și dezvoltarea competențelor în tehnologie, accesul pe piețe externe și nevoia de a crea o platformă de management al talentelor care să ne ofere un avantaj semnificativ în competiția pentru atragerea resursei umane calificate – probabil cea mai mare provocare în industria noastră. Estimăm că achiziția Brusch va aduce o creștere cu cel puțin 10% a cifrei de afaceri a grupului și 15% a profitului brut, în urma consolidării situațiilor financiare, în 2022”, a precizat Bogdan Florea, fondator și CEO Connections Consult SA.

Gustav Bruckner și Axel Schwartz, foștii acționari ai Brusch Services SRL, au ieșit din acționariatul companiei, după o perioadă de aproape 7 ani, cedându-și pachetele de acțiuni către Connections  Consult.

Connections Consult este unul din principalii parteneri ai UiPath în România, alături de care a implementat procese de automatizare în industrii cheie.