Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

VIDEO Conferinţa e-IDENTITY 2020: Răzvan JIGA, Director General DGCTI – MAI: Evidența Populației rulează pe tehnologia anului 2013; Mai devreme de 14-18 luni nu avem cum să rezolvăm problema infrastructurii

Digital Transformation Council şi Revista COMUNICAŢII Mobile, cu participarea CIO Office – Guvernul României, au organizat, pe 15 octombrie, Conferinţa e-IDENTITY – Primul pas către transformarea digitală ireversibilă a României, exact la o lună după discursul privind starea Uniunii Europene. Atunci, președintele CE, Ursula von der Leyen, anunța propunerea Comisiei Europene pentru o identitate electronică europeană sigură în viitorul apropiat. România are mai puţin de un an (august 2021) până când trebuie să adopte noile cărţi de identitate eID, fără de care niciun cetăţean nu va mai putea călători în statele UE. Vom vedea dacă termenele europene se vor respecta…

Răzvan JIGA, Director General DGCTI – Direcţia Generală pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei – Ministerul Afacerilor Interne:

„Trebuie să recunosc că timpul nu acționează în favoarea noastră nici în ceea ce privește aplicarea actualei legislații privind punerea în circulație a cărții electronice de identitate, nici în ceea ce privește evoluția tehnologică. 

Această situație poate fi explicată prin două motive. Primul e că nu vom avea suficient timp ca să rezolvăm problema infrastructurii. 

Evidența Populației rulează pe tehnologia anului 2013, pe servere IBM Power AIX. Tendința va fi de mutare a întregii infrastructuri pe tehnologie X86, care este mai versatilă și va permite și virtualizare.

Problema infrastructurii nu se poate rezolva până în august 2021. Mai devreme de 14-18 luni din acest moment nu avem cum să rezolvăm această problemă a infrastructurii.

Dacă pe partea de infrastructură stăm prost, pe partea de networking stăm mai bine, pentru că la nivelul MAI se derulează un proiect cu fonduri europene. În plus, mizăm pe susținerea Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Viitoarea carte electronică de identitate va fi ceva diferit față de actuala carte de identitate, începând chiar cu plasticul, care va conține o serie de elemente de securitate, plus elemente de trasabilitate.

De asemenea, viitoarea carte de electronică de identitate va permite asocierea altor servicii electronice guvernamentale.”