Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

VIDEO Conferinţa e-IDENTITY 2020: George ANGHEL, Director Executiv APERO: În premieră, mediul public şi privat se întâlnesc într-un ecosistem multiapp, pe platforma ConectX

Digital Transformation Council şi Revista COMUNICAŢII Mobile, cu participarea CIO Office – Guvernul României, au organizat, pe 15 octombrie, Conferinţa e-IDENTITY – Primul pas către transformarea digitală ireversibilă a României, exact la o lună după discursul privind starea Uniunii Europene. Atunci, președintele CE, Ursula von der Leyen, anunța propunerea Comisiei Europene pentru o identitate electronică europeană sigură în viitorul apropiat. România are mai puţin de un an (august 2021) până când trebuie să adopte noile cărţi de identitate eID, fără de care niciun cetăţean nu va mai putea călători în statele UE. Vom vedea dacă termenele europene se vor respecta…

George ANGHEL, Director Executiv APERO:

„În lumea virtuală, ideea de avatar populează ecosistemele de identitate electronică care reunesc într-un singur ansamblu toate rolurile sociale pe care o persoană le are în viața de zi cu zi. Și aici mă referem la faptul că, în mod eronat, noi ne gândim la noi ca fiind o singură o persoană, noi suntem o singură persoană exclusiv din punct de vedere biologic, pentru că din punct de vedere social noi îndeplinim o multitudine întreagă de alte roluri în societate, care fiecare dintre ele au în spate un frame juridic diferit și o identitate electronică diferită.

Ecosistemele de identitate electronică vin să ansambleze toate aceste roluri și ele ar putea să ofere către alți consumatori identitate de tip profilactic și de identitate contextuală.

În funcţie de contextul în care te afli, îți livrezi identitatea pe care o ai, pentru că una este să fii arhitect, altă să fii executor judecătoresc sau orice altceva. Nu există în Europa companie de asigurări care să asigure riscul din procesul de KWS.

Platforma ConectX pe care am dezvoltat-o este o magistrală de comunicare pentru toată țara, este pentru prima dată când mediul public și mediul privat se întâlnesc pe acest ecosistem, este un ecosistem multiapp. ConectX este un loc unde identitățile din mai multe aplicații sunt interconectate, într-un mediu securizat.

Vom merge cu acest proiect în țările unde există comunități de români, pentru că acolo există cerere pentru astfel de servicii. Sistemul are aproximativ 10.000 de utilizatori în două luni de la lansare, cu identități 100%  auditabile, semnate electronic, 100% asumate. ConectX poate fi extins și în zona persoanelor juridice.

Ne gândim și la zona Robotic Process Automation (RPA). Sistemul ConectX este multi-entity, multi-institutional, fiecare entitate este virtualizată complet, de la primul și până la ultimul funcționar. Toate documentele care rulează prin sistem sunt transformate în format PDF și pregătite pentru semnătura electronică.

Noi, în prezent, suntem copleșiți de cererea pentru instalări, nu avem suficienți oameni pentru câte noi solicitări de implementări avem.

Toate instituțiile trebuie să devină conștiente de faptul că transformarea digitală nu înseamnă doar sisteme IT, ci un change management imbatabil din partea furnizorului.

Ne place sau nu ne place, trăim într-o țară în care administrația publică centrală a transformat digitalizarea, tehnologia într-un soi de bau-bau la adresa funcționarilor publici și s-a transmis această idee cum că succesul digitalizării se măsoară în câți oameni ai dat afară, ceea ce este fundamental greșit, pentru că obiectivul digitalizării nu ar trebui să fie să dăm oamenii afară, ci ar trebui să fie să facem lucrurile mai bine.

Optimizarea se va întâmpla în timp și înseamnă un proces de transformare digitală care ar trebui să intervină la nivelul minții fiecăruia dintre noi. Este o schimbare de mentalitate, este un life style.

Pe lângă sisteme și change management la cel mai înalt nivel, trebuie să fim conștienți că este vorba de suport pe care furnizorul îl furnizează instituției publice. 

Noi, la ConectX, pentru a reuși să colaborîm cu instituțiile înscrise, am făcut suport unu la unu, pentru ca funcționarii să câștige încrederea că sunt pe drumul cel bun, că pot să face față, că suntem alături de ei, că transformarea digitală nu este menită să-i dea pe ei afară, ci împreună să facem lucrurile mai bine.

Trebuie să înțelegem cu toții că e nevoie să-i găsim tehnologiei un loc în viața oamenilor, nu să găsim oamenilor un loc în lumea tehnologică.

Este adevărat, la nivel global, circa 80% din proiectele de transformare digitală au eșuat. În aceste proiecte s-au băgat trilioane de dolari, dar fără niciun efect.

Transformarea digitală este un buzz de marketing, dar foarte puțini și-au suflecat mânecile ca să se arunce până în fundul gropii și să vadă ce se întâmplă și ce se poate face acolo.

Trebuie să înțelegem că, dacă mediul privat nu lucrează cu mediul de stat și invers, în loc să ne meargă mai bine la toți, ne va merge mai prost la toți.

Cârpeala și peticeală o să ne coste mult mai mult decât dacă azi ne apucăm să scriem de la zero, am simțit pe propria piele ce înseamnă cârpeala și peticeala. 

Nevoia pe care o avem astăzi depășește cu mult, inimaginabil de mult, tot ce avem astăzi ca sisteme.”