Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Conferința DIGITAL TRANSFORMATION – Sabin Sărmaș, Președinte ADR: Ne propunem să digitalizăm atât sectorul public, cât și sectorul privat

Sabin SĂRMAŞ, Preşedinte, Autoritatea pentru Digitalizarea României, la Conferinţa “Digital Transformation Agenda of Romania” din 10 februarie 2020: Ne propunem ca autoritate să digitalizăm atât sectorul public, cât și sectorul privat.


Prioritățile ADR:
1. Interoperabilitatea, care este cea mai mare problemă a României în zona serviciilor digitale. România este o țară fără autostrăzi digitale. Din păcate, nici proiectele IT aflate în derulare nu sunt interoperabile.
2. Infrastructura. În ultimii doi ani s-a pierdut timpul, în această perioadă nu s-a făcut nimic. Împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale, se vor face câțiva pași în această direcție pe zona cloud-ului guvernamental.
3. Identitatea electronică. Trebuie să avem semnătura electronică în zona publică.
4. Reglementările din domeniul software. În acest domeniu ne întâlnim cu un soi de haiducie. Nu există niciun nivel de standardizare și interoperabilitate în domeniul soluțiilor software. Practic, furnizorii livrează beneficiarilor din zona publică soluții nestandardizate și fără interoperabilitate.

Transformarea digitală a administraţiei publice centrale şi locale, încrederea digitală, semnătura digitală şi practicarea corectă a e-Guvernării au fost liniile de forță ale Conferinţei „Digital Transformation Agenda of Romania”, organizată pe 10 februarie 2020 de către Consiliul Consultativ IT&C (ICT CC), primul think tank românesc specializat în Transformarea Digitală, cu participarea CIO Office al Guvernului României. ”Transformarea digitală este un proces axat preponderent pe acțiunea de a transforma, ca act de management al afacerilor, digitalul fiind doar un atribut al tehnologiei, constituind totodată și o oportunitate valoroasă pentru operatorii telecom să întoarcă piața de afaceri pe direcția creșterii economice”, a declarat Ion Vaciu, președintele ICT CC.