Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

VIDEO Conferința DIGITAL TRANSFORMATION: Dragoș Preda, MTIC – Trebuie să vorbim de un stat de drept digital

Dragoş PREDA, Secretar de Stat, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, la Conferinţa “Digital Transformation Agenda of Romania” din 10 februarie 2020: Sunt foarte multe lucruri de atins în cadrul acestei întâlniri, unde sunt prezenți mulți reprezentanți din domeniul IT&C. Poate ar trebui să vorbim de un stat de drept digital.


Instituțiile cu rol în digitalizarea administrației publice trebuie să comunice între ele, iar acest proces nu se poate face fără infrastructură IT&C.
S-a dat ca exemplu cazul Estoniei, dar acest caz nu este unul scalabil, mai ales în zona cyber defense/cyber security.


Mediul privat trebuie să își aducă contribuţia pentru crearea infrastructurii necesare digitalizării administrației publice. În acest sens, se lucrează la debirocratizarea regimului de autorizare a elementelor de rețea.
Finlanda, o țară de care și UE ține cont, a creat un consiliu de studii prospective, consiliu care ajută la stabilirea direcțiilor de dezvoltare a zonei IT&C și la o mai bună a înțelegere a implicațiilor. Trebuie să dialogăm mai mult.

Transformarea digitală a administraţiei publice centrale şi locale, încrederea digitală, semnătura digitală şi practicarea corectă a e-Guvernării au fost liniile de forță ale Conferinţei „Digital Transformation Agenda of Romania”, organizată pe 10 februarie 2020 de către Consiliul Consultativ IT&C (ICT CC), primul think tank românesc specializat în Transformarea Digitală, cu participarea CIO Office al Guvernului României. ”Transformarea digitală este un proces axat preponderent pe acțiunea de a transforma, ca act de management al afacerilor, digitalul fiind doar un atribut al tehnologiei, constituind totodată și o oportunitate valoroasă pentru operatorii telecom să întoarcă piața de afaceri pe direcția creșterii economice”, a declarat Ion Vaciu, președintele ICT CC.