Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

VIDEO Conferinţa 5G Industrial 2020: Svetlana GOMBOŞ, Director General, MFE: Nu banii lipsesc, ci politicile şi strategiile reale care să implice jucătorii locali

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCILREVISTA COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.RO au organizat pe 25 septembrie 2020 conferinţa online 5G INDUSTRIAL 2020: România – Şansele unei economii accelerate de IoT, WiFi, Cloud, 5G.

Svetlana GOMBOŞ, Director General, Ministerul Finanţelor Europene:

„Nu finanțarea cu fonduri europene este problema, ci lipsa politicilor și strategiilor reale și concrete care să implice toți jucători de pe piața locală în obținerea de finanţări pentru anii 2021 – 2027.

Implicarea în scrierea viitoarelor programe era esențială. În acest moment, noi primim și vom primi de la UE sume considerabile atât pentru conectivitate, cât și pentru digitalizare, plus pentru pregătirea personalului, inclusiv pentru partea de conștientizare. Însă, realitatea arată că jucătorii mari nu s-au implicat. 

Din ceea ce vedem în acest moment, toată partea de digitalizare este împărțită în zece programe operaționale. Intervențiile sunt necorelate și asta se vede de la prima citire. 

Lipsa specialiștilor, a acelor jucători care ar fi putut să-și spună cuvântul și să dea direcția de dezvoltare pentru noua perioadă, se resimte în scrierea acestor programe, prin lipsa de implicare.

Nu banii sunt problema, banii sunt mulți, dar nu știm să-i folosim.”