Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Conferinţa 5G Industrial 2020: Eduard LOVIN, Vicepreşedinte, ANCOM: 5G va deveni tehnologie de masă în 2-3 ani

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCILREVISTA COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.RO au organizat pe 25 septembrie 2020 conferinţa online 5G INDUSTRIAL 2020: România – Şansele unei economii accelerate de IoT, WiFi, Cloud, 5G.

Eduard LOVIN, Vicepreşedinte ANCOM:

„Aș fi vrut să fim fața în față, ca în vremurile bune, dar am început să apreciez aceste întâlniri online, care pun în valoare vitezele și tehnologiile implementate, nu mai încărcăm traficul auto cu deplasările noastre și ne menține sănătoși, prin eliminarea potențialelor riscuri în aceste vremuri extraordinare.


Digitalizarea înseamnă tehnologie nouă, performantă. În întreaga lume, suntem peste 8 miliarde de utilizatori de 2G, 3G, 4G și 5G. Telecomunicațiile mobile sunt mai utilizate decât pasta de dinți. 5G va deveni tehnologie de masă în 2-3 ani.
Primul miliard de carduri bancare a fost atins în 41 de ani de la lansare.

Reţelele 4G din România sunt aproape mature. Pe termen mediu, rețelele 3G din România vor dispărea.


Avem în România site-uri conform standardului 5G, avem și servicii tip 5G pe infrastructura 4G.
Serviciile 5G erau disponibile în București, în mai multe municipii (Oradea, Constanța ș.a.) și orașe (Predeal, Voluntari, Bușteni ș.a.). Acoperirea 5G este și în zona rurală, apropiată marilor orașe, cum ar fi Apahida, Chiajna, Valea Lupului, Șelimbăr.


Aproximativ 700 de stații noi 5G sunt montate la nivel național, de la 4 producători, doi din Europa, doi din Asia – Nokia, Ericsson, Samsung și Huawei.


ANCOM și-a programat licitația 5G pentru 2019. Sumele aferente taxei de licență au fost estimate la 580 milioane de euro. Apoi a fost semnat memorandumul cu SUA și am decis să amânăm licitația pentru acest an. În pofida acestei amânări, tehnologia și-a urmat cursul, operatorii nu au așteptat, avem servicii 5G.


Noi, ANCOM, am susținut simplificarea autorizării infrastructurii, pentru că operatorii vor avea mult de lucru în construirea rețelelor 5G.


Amânarea lansării 5G în România prezintă și avantaje, și dezavantaje, dar pe ansamblu și ținând cont de cum au evoluat lucrurile în această perioadă, cred că vom ieși ok din povestea asta. Suntem pe un loc onorant la nivel mondial în privința infrastructurii 5G. Sunt întârzieri, dar piața a mers mai departe.


În legătură cu temerile privind radiațiile generate de 5G, ANCOM are o rețea națională de senzori care măsoară parametrii antenelor. Măsurătorile și datele colectate arată că nu ne-am apropiat până acum de valorile maxime admise, conform normelor în vigoare, de fapt nici măcar nu s-a atins 10% din valoarile maxime admise.


Standardele 5G sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic. Atât frecvențele, cât și puterile antenelor 5G, mult mai dese, sunt comparabile cu dispozitivele Wi-Fi cu care ne-am obișnuit.”