Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Citylink cumpără itaxi, prima platformă de rezervări de taxi online din Moldova

Citylink achiziționează itaxi, primul și cel mai mare serviciu de rezervări de taxi online din Moldova (tip ride-hailing), fondat în anul 2012. Tranzacția este primul pas din strategia de extindere regională a Citylink în Moldova, cât și în Ucraina, la Odessa. O tranzacție de capitaluri tip equity include și vânzarea acțiunilor comune ale unei companii, nu doar activele. Atunci când are loc o vânzare de acest fel, compania achiziționată rămâne aceeași și doar structura de proprietate se modifică, precizează oficialii Citylink.

Potențialul extraordinar al serviciilor de mobilitate inteligentă nu este demonstrat doar de apetitul în continuă creștere pentru economia colaborativă din România, dar este confirmat și de oportunitățile puternice de creștere din regiune. Astfel, este normal pentru Citylink nu doar să-și crească amprenta serviciilor în România, prin intermediul zonelor de car-sharing  și bike-sharing, ci să se extindă și dincolo de granițe și să achiziționeze un alt lider tehnologic – itaxi, prima platformă de mobilitate inteligentă Moldova, activă și în Ucraina, cu un palmares demonstrat de inovație și încredere, încă din 2012”, declară Igor Grosu, CEO, Citylink.

Citylink, care se poziţionează drept cel mai mare serviciu de car-sharing din București, a anunțat recent adăugarea unui serviciu de bike-sharing disponibil în capitala României, urmând a se extinde şi în alte oraşe din ţară.