Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

CES 2020: Panasonic prezintă proprii ochelari VR cu redare HDR

Panasonic Corporation anunță realizarea primilor ochelari pentru realitate virtuală (VR) ultra high definition(UHD) capabili de redare High Dynamic Range (HDR).

Anticipând implementarea la capacitate optimă a serviciilor comerciale din a cincea generație (5G) de sisteme de comunicații mobile, se așteaptă oferirea unei serii de servicii care folosesc ochelarii VR, inclusiv pentru vizualizarea VR a competițiilor sportive sau pentru experiențe de călătorii virtuale. În timp ce ochelarii VR obișnuiți cu imagini de înaltă calitate și sunet precis conferă utilizatorilor experiențe de simulare imersive, ei prezintă totuși dimensiuni destul de mari și necesită să fie fixați cu o bandă pe cap.

Pentru noii ochelari VR, Panasonic a dezvoltat un dispozitiv de redare de înaltă performanță în colaborare cu Kopin Corporation un producător de top în domeniul dispozitivelor de redare pentru ochelari VR. În plus, în acest nou dispozitiv au fost încorporate tehnologii audio și video de la Panasonic, inclusiv tehnologiile de procesare a semnalului cultivate prin dezvoltarea echipamentelor video precum televizoare și Blu-ray player-e, tehnologiile acustice ale sistemelor audio Technics și tehnologiile optice folosite în camerele digitale LUMIX.

Principalele caracteristici ale produsului dezvoltat:

(1)  Dispozitiv pentru imagini de înaltă calitate UHD, capabil să redea imagini HDR. Este echipat cu un panou micro OLED dezvoltat de Panasonic în colaborare cu Kopin Corporation. Asigură imagini naturale și cursive fără „efect de screen-door” (în care liniile de separare a pixelilor devin vizibile, creând senzația că privești printr-o sită)

(2)  Sunet capabil să reproducă o gamă variată de frecvențe de la ultra-joase la înalte – Adoptarea procesorului dinamic original de la Technics care folosește un fluid magnetic ce permite lovirea cu precizie a diafragmei pentru o reproducere clară, cu o distorsiune foarte redusă.

(3)  Corp compact și ușor, permițând purtarea confortabilă a dispozitivului fără a mai fi necesară banda de fixare pe cap. Adoptarea modulului optic dezvoltat recent de Kopin Corporation, 3M Company, și Panasonic permite redarea imaginilor naturale și fără distorsiuni cu un grad superior de focalizare. Un design compact și ușor, sub forma unor ochelari obișnuiți.