Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Cegeka cumpără Computer Task Group și ajunge la 9000 de angajați

Grupul european de IT Cegeka, prezent și pe piața din România, a finalizat oferta de cumpărare a Computer Task Group (CTG), ce activează în America de Nord și Europa de Vest.  

„Prin fuziunea cu CTG, creăm un jucător IT puternic, cu un portofoliu de soluții integrate end-to-end, susținut de o rețea puternică de centre de livrare la nivel global și de tehnologii inovatoare, astfel transformându-ne dintr-o organizație europeană într-o organizație globală. Împreună, vom avea operațiuni în 19 țări și vom dispune de peste 9.000 de profesioniști IT”, a declarat Stijn Bijnens, CEO Cegeka.

Cegeka este un furnizor de soluții ICT în Europa deținut de o familie. Compania a fost fondată în 1992 de André Knaepen, care este în prezent președintele consiliului de administrație. CEO-ul Stijn Bijnens conduce compania din sediul său din Hasselt, Belgia. Cegeka are, în prezent, peste 6.000 de angajați cu sedii în Benelux, Germania, Austria, România, Moldova, Italia, Republica Cehă, Slovacia, Suedia și Grecia. Pe piața din România este prezentă începând din 2012 și are aproximativ 900 de angajați care oferă servicii de dezvoltare de aplicații end-to-end, extindere echipă IT, servicii cloud, infrastructură IT, date și servicii de automatizare, cum ar fi Inteligența Artificială/Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT și DevOps.

Filiala din România a Cegeka este condusă de Ovidiu Pinghioiu, Country Director.