Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Cât de bine primit e un Chief Sustainability Officer în companie?

illustration of business people walking with cityscape in backgr

Pentru unele organizații industriale, problemele cibernetice care afectează sănătatea personalului și a altor persoane sunt unele dintre provocările majore de securitate cibernetică cu care se confruntă. Aproape toate companiile mari (98%) sunt încrezătoare că strategia de dezvoltare sustenabilă și rolul specific pe care îl are un Chief Sustainability Officer vor aduce îmbunătățiri din acest punct de vedere. Cu toate acestea, organizațiile par să aibă o abordare mixtă a politicilor lor de sustenabilitate. 56% dintre business-urile industriale nu intenționează să introducă rolul de CSO, dar aproximativ jumătate fie au deja acest rol, fie plănuiesc să introducă măsuri tehnice (50%) și investiții (44%) în acest domeniu. Acestea sunt concluziile cercetării „The State of Industrial Cybersecurity in the Era of Digitalization”, realizate de Kaspersky.

Sondajul a arătat că unele organizații recunosc consecințele atacurilor care afectează în mod direct viața și sănătatea angajaților lor (32%) și a altor persoane (18%), precum și pierderea datelor importante (28%), ca fiind principalele lor provocări în privința securității cibernetice. Inițiativele dedicate sustenabilității, inclusiv introducerea unui Chief Sustainability Officer, pot fi văzute ca o modalitate de a atenua astfel de riscuri și de a îmbunătăți protecția organizației industriale împotriva amenințărilor cibernetice conexe.

Cu toate acestea, nu toate strategiile de dezvoltare durabilă, precum și investițiile, măsurile și rolurile dedicate sunt aliniate constant, se arată în analiza Kaspersky. În timp ce mai mult de jumătate dintre companii (56%) nu intenționează să angajeze un CSO, 34% au deja în vigoare măsuri tehnice suplimentare și 25% au alocat investiții pentru dezvoltare sustenabilă. Alți 16% și, respectiv, 19% intenționează să facă acest lucru în viitor.