Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Camelia DIȚESCU, Oracle Academy @ EDU Invest 2023: Oferim gratuit cursuri de la Java, AI, Primavera la machine learning, un adevărat „pașaport” pentru viitoarele cariere ale elevilor şi studenţilor

Camelia DIȚESCU, Program Manager – Oracle Academy @ Conferința EDU Invest 2023 – Transformarea digitală în educație, learning & HR, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 22 februarie 2023.

Aș vrea să subliniez afirmațiile profesorilor Răzvan Bologa și Doina Banciu din cadrul conferinței EDU Invest 2023 privind competențele și aptitudinile de care au nevoie toți elevii și studenții și, respectiv, nevoia de ghidare a elevilor și a studenților. Ei au nevoie să fie ghidați și susținuți de noi, profesorii.

Eu activez ca program manager la Oracle Academy România și Republica Moldova și, timp de 15 de ani, am avut posibilitatea să discut cu numeroși profesori de informatică din școli, licee și universități, dar și cu elevi și studenți.

Noi încercăm să formăm elevii și studenții nu doar pentru Oracle, noi încercăm să-i formăm pentru viața care le stă înainte, ei au nevoie de asta, să simtă cu adevărat că au încredere în ei. Știm cu toții cât de multă nevoie au de susținerea noastră, câtă nevoie au să le fim alături și să-i ghidăm.

Conferinţa LIVE (Intervenţia dnei. Camelia DIŢESCU – min 15:33 şi 1:51:10)

Programul Oracle Academy este un program educațional filantropic global al grupului american Oracle. Este un program gratuit pentru instituțiile educaționale, este prezent în peste 130 de state și ajută milioane de studenți să obțină acele aptitudini și competențe despre care povestea profesorul Răzvan Bologa.

Facem tot posibilul să susținem dezvoltarea elevilor și studenților astfel încât să fie apți să aibă competențele de care au nevoie în momentul în care vor să se angajeze.

Oferta Oracle Academy include cursuri gratuite atât pentru profesori, cât și pentru elevi și studenți.

După absolvirea cursurilor, dacă își doresc să găsească un job în domeniul IT, noi le suntem alături și îi ghidăm, pentru a nu se simți în nesiguranță.

Resursele de învățare oferite de Oracle Academy pornesc de la Java și AI și ajung la Primavera şi machine learning.

Curricula Oracle Academy este împărțită pe trei domenii, respectiv Business, Engineering și Sciences.

Noi insistăm pe Primavera, pentru că există cerere pe piața de muncă.

Elevii și studenții pot avea acces la oferta de cursuri a Oracle Academy prin intermediul unui profesor. El trebuie să-și facă un cont, apoi elevii și studenții primesc acces la cursuri. Fără ajutorul profesorilor, elevii și studenții nu pot avea acces la toată curricula Oracle Academy.

Avem peste 2.000 de profesori instruiți în SQL, PLSQL și Java.

Toate cursurile se desfășoară online. Cursantul care participă la Oracle Academy și urmează cursurile de 90 ore sau 180 ore primește un certificat, document care va spune foarte multe în CV-ul acestuia. Sunt recunoscute aceste certificări peste tot în lume.

Cursanților mei le spun așa: vrei să cauți un loc de muncă sau vrei fii căutat pentru un loc de muncă?

Oferta Oracle Academy include și cursuri career learning resources.

În România, avem un parteneriat în așteptare pentru reînnoire cu Ministerul Educației, avem 527 de profesori membri activi care au creat conturi, care au creat 2 sau 3 clase de elevi, avem parteneriate strategice cu 9 universități.


În momentul de față, noi lucrăm cu generația Z, respectiv cei născuți în perioada 1995 – 2015. Ei sunt generația digitală, ei sunt nativ digitali. Cu ei nu vom avea o mare problemă dacă noi reușim să-i susținem și să-i ghidăm cu tot ce înseamnă competențe digitale.