Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

BT ONE: Cu FLOWX.AI, înrolăm clienții persoane fizice în 5 minute și clienții companii în 15 minute

Echipa tehnică a Băncii Transilvania a dezvoltat, adoptat și scalat tehnologia FLOWX.AI pe sistemele existente, lansând, în mai puțin de un an, zece funcționalități pentru managementul clienților. Rapiditatea dezvoltării platformei interne BT ONE, care stă la baza platformei folosite de angajații BT pentru deschiderea de conturi și relaționarea cu clienții, se bazează pe tehnologia no-code/full-code FLOWX.AI. Este vorba despre o platformă cloud-native, prin care banca are o viteză mai mare de răspuns în relația cu clienții, fiind şi soluția principală folosită de BT pentru transformarea digitală a proceselor interne, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru angajații băncii, acest lucru înseamnă simplificarea activității, prin reducerea numărului de aplicații utilizate zi de zi. Pentru clienți, reprezintă mai ales simplificare și rapiditate, deoarece permite Băncii Transilvania să înroleze clienții persoane fizice în 5 minute (inclusiv activarea unui abonament), respectiv clienții companii în 15 minute (inclusiv activarea pachetului Nelimitat, care este o opțiune de servicii de cont curent), timpul  necesar înrolării clienților fiind redus semnificativ. În medie, platforma are impact pozitiv asupra a peste 100.000 de clienți BT, în fiecare zi.

Ioan Iacob, cofondator și CEO FLOWX.AI, precizează că platforma sa ajută instituțiile financiare să lanseze și să transforme în timp real aplicații digitale strategice. Folosind suita FLOWX.AI, băncile, societățile de asigurări și companiile enterprise pot să lanseze în doar câteva săptămâni experiențe digitale omnichannel care unifică și refolosesc sistemele existente, putând, ulterior, să construiască și lanseze noi funcționalități în doar câteva zile. Organizațiile mari sunt astăzi captive limitărilor și fragmentării sistemelor legacy și dependenței de tehnologii nișate – iar FLOWX.AI oferă o soluție enterprise revoluționară pentru a unifica și revitaliza sistemele existente și pentru a construi scalabil experiențe digitale pentru utilizatori și angajați, se mai arată în comunicatul de presă.