Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Contract multianual Oracle-Vodafone pentru modernizarea infrastructurii IT europene pe infrastructura Oracle Cloud

Oracle a semnat un acord multianual cu Vodafone pentru modernizarea infrastructurii IT europene a operatorului și accelerarea tranziției sale către cloud, anunţă americanii de la Oracle într-un comunicat de presă.

În cadrul acestui parteneriat strategic, Vodafone va moderniza și migra un număr mare din sistemele sale către OCI Dedicated Region, o regiune cloud complet gestionată, care aduce toate serviciile publice de cloud Oracle în rețeaua și centrele de date proprii ale Vodafone. Astfel, Vodafone va dispune de o platformă cloud dedicată pentru a-și moderniza miile de baze de date Oracle şi a-și extinde sistemele critice OSS și BSS, inclusiv CRM și gestionarea comenzilor.

Oracle va implementa OCI Dedicated Regions în principalele centre de date ale Vodafone, care gestionează operațiunile sale IT și de rețea din Europa.

„Colaborarea cu Oracle susține viziunea noastră de a deveni o companie de comunicații tehnologice. Acordul permite Oracle să aducă întregul său portofoliu de servicii cloud direct în centrele de date Vodafone. Aceasta include aceeași arhitectură, software, servicii și nivel de control utilizate în cloud-ul public OCI.”, explică declarat Scott Petty, Chief Digital & IT Officer, Vodafone.

Jonathan Tikochinsky, vicepreședinte executiv, clienți strategici globali, Oracle este de părere că „Acum, mai mult ca oricând, companiile de telecomunicații trebuie să adopte rapid noi tehnologii pentru a livra rapid produse inovatoare, continuând în același timp să respecte cerințele de reglementare în continuă evoluție. Parteneriatul nostru cu Vodafone se bazează pe atingerea acestui echilibru, oferind o platformă cloud care permite Vodafone să își modernizeze și să își consolideze infrastructura existentă, construind, în același timp, o fundație pentru un viitor digital.”