Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Bitdefender este partenerul global cybersecurity al Scuderia Ferrari pentru Formula 1

Compania românească Bitdefender anunță astăzi că a încheiat un parteneriat pe mai mulți ani cu Ferrari S.p.A., pentru a deveni partener global în domeniul securității cibernetice al Scuderiei Ferrari, care concurează în Campionatul Mondial FIA de Formula 1®.
 „Suntem încântați să ne lansăm în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt nivel de eficiență tehnologică, lupta pentru excelență în performanță și o cultură a securității”, a declarat Mattia Binotto, Team Principal și Managing Director, Scuderia Ferrari.  
În calitate de partener Scuderia Ferrari, începând cu Formula 1 Singapore Airlines, Singapore Grand Prix 2022, Bitdefender își va afișa sigla companiei pe căștile șoferilor Ferrari, precum și pe monolocul F1-75 condus de Charles Leclerc și Carlos Sainz și, din 2023, pe costumele de curse și uniformele de echipă. Companiile se vor angaja, de asemenea, în activități de marketing, inclusiv întâlniri private cu șoferii echipei Ferrari și membrii echipei tehnice, tururi la fabrică, acces la garaj și alte activități exclusive. În plus, Ferrari va explora și evalua și produsele și serviciile Bitdefender de securitate cibernetică pentru a le încorpora în afacerea sa.

 „Bitdefender împărtășește cu Scuderia Ferrari o moștenire de excelență și un istoric demonstrat de a construi tehnologii inovatoare de ultimă generație pentru a oferi rezultate câștigătoare. Când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate mașini câștigă curse pe pistă și numai cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra și răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, este o potrivire firească pentru Bitdefender și așteptăm cu nerăbdare să ne accelerăm gradul de conștientizare a mărcii, pe măsură ce ne concentrăm pe oferirea clienților noștri din întreaga lume cu protecție de vârf în domeniul securității cibernetice.”, a declarat Florin Talpes, fondatorul Bitdefender.