Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Fundația Vodafone România susţine HOSPICE Casa Speranței cu 114.000 de lei pentru ajutorarea bolnavilor de cancer

Activitatea echipei multidisciplinare de îngrijiri la domiciliu a Fundației HOSPICE Casa Speranței din Brașov va fi susținută financiar de Fundația Vodafone România cu 114.000 de lei, buget pentru cinci luni. În acest interval, proiectul denumit PalHope va ajuta peste 100 de pacienți care suferă de boli oncologice și au nevoie de îngrijire paliativă, precum și familiile acestora. Echipa de intervenție este formată dintr-un medic, doi asistenți medicali, un asistent social, un psiholog și un kinetoterapeut.

Un studiu realizat la cererea Fundației HOSPICE Casa Speranței arată că, în România, peste jumătate dintre pacienții care suferă de cancer preferă să fie îngrijiți în confortul propriei case de echipe specializate în paliație. Pacienții HOSPICE Casa Speranței beneficiază de intervenții medicale la domiciliu, îngrijiri de nursing, intervenții de ordin social, ședințe de kinetoterapie, sesiuni de consiliere psihologică și spirituală.