Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Noul program de loialitate de la Vodafone oferă reduceri la diverşi comercianţi

Programul de loialitate VODAFONE CLUB, lansat pe 28 ianuarie, vizează toţi utilizatorii de servicii mobile Vodafone, fie că este vorba despre persoane fizice cu de abonamente sau cartele preplătite, fie clienți Vodafone Business. Oficialii operatorului telecom precizează că programul de loilalitate VODAFONE CLUB va deveni disponibil în perioada următoare și pentru utilizatorii de servicii fixe.

Utilizatorii au acces direct în aplicația My Vodafone, secțiunea „Program de loialitate”, la un portofoliu cu zeci de reduceri la produse și servicii variate, de la diverşi comercianți, precum 7Card, AVStore, BestKids, Bitdefender, Cărturești, Deichmann, Domino’s Pizza, Arthur, Jerry’s Pizza, Lego, Logiscool, Salomon sau Vivre.

Reducerile se vor rezerva direct în aplicație, printr-un click, iar clienții vor primi un cod aferent voucher-ului rezervat pe care îl vor folosi la achiziția de produse sau servicii la preț redus, atât online, cât și în locațiile fizice ale partenerilor. Ofertele vor acoperi categorii variate din sport, sănătate, educație, modă, culinar, tehnologie, electronice, produse pentru copii și pentru casă.

Clienții Vodafone Business pot primi reduceri la serviciile destinate companiilor oferite de Bitdefender, BlackCab sau Regina Maria.

Lista completă este disponibilă în secțiunea dedicată din aplicația mobilă My Vodafone.

În plus, în luna ianuarie, beneficiarii programului de loialitate pot opta pentru reduceri de până la 50% la serviciile de fitness și nutriție de la 7Card, la magazinele Intersport sau la serviciile medicale oferite de rețeaua de sănătate Regina Maria, în fiecare lună urmând a fi anunţată Oferta lunii.