Clienții cu abonament mobil Vodafone au acces la Disney+. Vezi ce oferă noul serviciu Vodafone TV+

Vodafone România intră într-un parteneriat strategic și exclusiv cu Disney+ în România. Astfel, clienții care dețin un abonament mobil Vodafone vor avea acces la Disney+ printr-o ofertă specială. Clienții care aleg serviciul Disney+ pentru o perioadă contractuală de minimum 12 luni vor putea acesa serviciul gratuit în primele 3 luni. Disney+ oferă seriale originale, show-uri TV, filme de succes și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, FX și National Geographic.

„Colaborarea dintre Vodafone și Disney+ reprezintă o oportunitate importantă pentru consumatori și ne bucurăm că, împreună cu noul serviciu Vodafone TV+, putem să le oferim o experiență de divertisment unică, ușor accesibilă și diversificată într-un univers de conținut premium, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele”, susține Nedim Baytorun, Directorul Diviziei Consumer, Vodafone România.

Cu Vodafone TV+, utilizatorii au acces neîntrerupt la peste 100 canale TV, pentru toată familia, plus conținut video on demand cu filme, seriale sau documentare. Clienții pot controla ce și când doresc să vadă, având posibilitatea de a pune pauză în timpul vizionării emisiunilor TV și a transmisiunilor live sau de a le înregistra, pentru a le relua mai târziu.

Vodafone TV+ oferă mobilitate pe smartphone, tabletă, laptop, smart TV sau televizor obișnuit care poate fi conectat la acest serviciu printr-un streaming media player. Serviciul nu necesită instalare sau cabluri. Vodafone TV+ poate fi folosit cu orice conexiune la internet, indiferent de furnizor, și este disponibil inclusiv atunci când călătorești în alte state ale Uniunii Europene.