Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Consiliul Concurenţei: Digi România SA vrea să preia spectrul, întreaga rețea radio cu toate turnurile și echipamentele și clienții pre-paid ai Telekom Romania Mobile Communications SA. Gheorghe Adrian Tomșa vizează restul activelor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Gheorghe Adrian Tomșa, care controlează grupul Clever Media, intenționează să preia Telekom Romania Mobile Communications SA, mai puțin o serie de active care vor fi preluate de Digi România SA.

Activele Telekom Romania Mobile Communications SA pe care Digi România SA intenționează să le preia constau în spectru, întreaga rețea radio cu toate turnurile și echipamentele și contractele cu clienții de tip pre-paid.

Conform prevederilor Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune trebuie analizată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, anunță instituția într-un comunicat de presă.