Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Mircea Hațegan este noul Director Executiv Comercial al Telekom Romania Mobile

Din 16 mai 2024, Mircea Hațegan este noul Director Executiv Comercial al Telekom Romania Mobile Communications S.A. Acesta preia funcția de la Andreea Cramer.

Cu peste 20 de ani de experiență profesională în domeniul telecom și în vânzări, și deținând anterior mai multe poziții de leadership, Mircea Hațegan va fi responsabil de implementarea strategiei comerciale a companiei și îi va raporta Directorului General al companiei.

Înainte de a se alătura Telekom Romania, în 2014, ca Director Vânzări Business&ICT, Mircea Hațegan a fost Director Național de Vânzări – segmentul Business – în Telemobil SA/Zapp, Director Comercial al TIM SA, Managing Director al Nutribon și, din 2021, este directorul echipei de Vânzări Business și Managementul Partnerilor a Telekom Mobile. Acesta deține o diplomă de licență în Chimie, obținută la Universitatea „Babeș Bolyai”, un Master în Chimie Analitică și Aplicații în Procese Industriale, de la aceeași insituție de învățământ superior. A urmat cursuri de Executive Sales, Business Management, Leadership, precum și Customer Excellence.