Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

RCS & RDS devine Digi Romania  

RCS & RDS anunță schimbarea denumirii companiei în Digi Romania, începând din data de 15 mai 2024.

Serghei Bulgac, Director General Digi Romania, precizează că “Sub noua identitate, Digi Romania, abordăm o nouă etapă în traiectoria noastră.”

România se situează astăzi pe primele locuri în clasamentele mondiale privind viteza internetului și datorită investițiilor Grupului Digi  în dezvoltarea rețelelor sale de fibră optică din țara noastră. Compania a contribuit la creșterea competențelor digitale ale tinerei generații și a atractivității domeniului IT&C, transformând România într-una dintre țările cu resurse umane de mare potențial în domeniul IT și al comunicațiilor electronice, punctează oficialii companiei într-un comunicat de presă.

La finalul anului 2023, Digi acoperea prin infrastructura extinsă de fibră optică peste 9,1 milioane de locuințe și deservea peste 5,7 milioane de abonați ai serviciului de televiziune, 4,6 milioane de clienți ai serviciilor broadband (internet fix și date), peste 5,8 milioane de utilizatori de telefonie mobilă și 890 de mii de abonați de telefonie fixă pe piața locală.

          DIGI se poziționează drept liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.