Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Flanco face Livrare Programată şi în alte 10 județe

Flanco Retail extinde serviciul de Livrare Programată şi în alte 10 județe din țară, după lansarea în București și Ilfov.
Este vorba de Constanța, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dâmbovița, Prahova, Brașov și Sibiu. Prin intermediul acestuia, poți alege ziua în care urmează să primești produsul comandat online, pe Flanco.ro, și poți, de asemenea, alege intervalul orar în care curierul poate face livrarea, fără costuri suplimentare de livrare.

Intervalele orare între care se poate opta sunt: 9:00 – 12:00, 12:00 – 15:00, 15:00 – 18:00 şi 18:00 – 22:00.
Comanda se plasează pe site-ul flanco.ro. Astfel, după ce este selectat produsul, la metoda de livrare se optează pentru „livrare programată”, se stabilește ziua de livrare, care poate fi inclusiv peste o săptămână, dacă respectiva comandă este plasată din vacanță, iar apoi se alege intervalul orar cel mai convenabil.

Ultimele șase luni au marcat o evoluție rapidă și susținută a serviciilor de livrare, care devin tot mai diverse și mai complexe, răspunzând migrării unora dintre clienți din offline în online”, declară Dragoș Sîrbu, CEO-ul Flanco.