VIDEO Ștefania PETRE, Telekom Mobile @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2023: Prin noua campanie ne-am propus să răsturnăm prejudecățile, de la cele din societate până la cele din industria telco

Ștefania PETRE, Director Afaceri Externe și Securitate – Telekom Romania Mobile @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION by COMUNICAȚII Mobile 2023, organizată de Digital Transformation Council, pe 8 decembrie 2023 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Mobil Pur și Simplu – #FărăIdeiFixe, TELEKOM ROMANIA MOBILE – DX COMMUNICATION AWARD 2023

Felicitări și La mulți ani pentru tripla aniversare și sper să ne vedem și peste 25 ani!

Sunt onorată să primesc în numele companiei această distincție, este o distincție foarte importantă pentru noi, cu atât mai mult cât campania noastră a demarat în septembrie 2023.

VIDEO

Ne-am propus prin intermediul acestei campanii să răsturnăm prejudecățile, începând de la prejudecățile din societate și continuând până la cele din industria telco.

O idee fixă în industria telco a fost că serviciile 5G sunt inaccesibile pentru mulți dintre noi. Compania noastră a demonstrat că atât utilizatorii de cartele preplătite, cât și cei cu abonament au acces în prezent la serviciile 5G, atât timp cât se află în aria de acoperire 5G.

S-a mai spus că telefoanele 5G sunt foarte scumpe, că au un preț prohibitiv. Am încercat să schimbăm această percepție. Acum, în oferta de Crăciun avem terminale 5G accesibile pentru oricine.

O altă idee fixă a fost că nu există posibilitatea să fii un operator exclusiv mobil pentru că nu este potrivit cu vremurile. Iată că de doi ani de zile Telekom Mobile demontează această idee fixă alături de cei patru milioane de clienți care i-au acordat încredere.

Recent, am anunțat că am acoperit cu 5G orașul Arad. Avem în continuare vești bune pentru clienții noștri. Ne dorim excelență în experiența clienților noștri. Este pilonul strategic pentru noi, pe acesta vom marșa și în 2024. Pentru Telekom Mobile, clientul este în centrul preocupărilor sale.

Vă mulțumesc foarte mult pentru premiu, este o onoare să-l primesc. Acest premiu este pentru fiecare dintre angajații Telekom Mobile.

Sunt convinsă că viitorul Telekom Mobile va fi bun, așa cum a fost și până acum.