Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib matrimoniale ploiești

Brăila are acoperire 5G Orange

Începând din 23 august 2023 locuitorii, autoritățile publice și companiile din Brăila au acces la conectivitate prin rețeaua 5G/5G+ Orange.

Operatorul mobil le acordă clienților din Brăila și reduceri de 100 euro, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, evaluat la minim 10 euro, pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G. Mai mult, abonamentele FUN02, FUN11, FUN12 și FUN13 din această perioadă au reduceri de 20% pe toată perioada contractuală. Totodată, operatorul anunță că până pe 31 august, clienții din toată țara pot accesa oferta exclusivă de portare 5G, cu 50% reducere timp de 12 luni la abonamentele Fun 9 si Fun 11.

Odată cu adăugarea orașului Brăila pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 37 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Totodată, orașele Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș au acoperire 5G în proportie de 100%.