Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

VIDEO Marilena IONAȘCU, Microsoft @ GALA LADIES 4TECH 2023: Descoperim aproape săptămânal câte o companie care fie este la început de drum, fie mai avansată, care are deja o soluție educațională și încercăm să le sprijinim. Avem cu ce să cucerim alte piețe din afara României.

Marilena IONAŞCU – Education Director – Microsoft @ GALA LADIES 4TECH organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Vă mulțumesc foarte mult pentru acest premiu care încununează cariera mea de până acum, de 25 de ani în cadrul companiei Microsoft.

E adevărat că lucram încă din anul II de facultate și am avut norocul să ajung la Microsoft Romania.

Am urmat cursurile fostului Liceu MF1, liceul de informatică, în prezent Colegiul Național Tudor Vianu.

De mică am avut o pasiune pentru matematică și pictură. Pe când eram în clasa a V-a, am avut o discuție cu mama cu privire la opțiunile mele și a învins matematica.

Pictura a rămas la nivel de hobby. Nu regret deloc opțiunea aleasă. În clasa a XII-a voiam să urmez o carieră didactică, să devin profesoară de matematică și, pentru că erau atunci numeroare oportunități în mediul economic, în mediul de business, am optat către Academia de Studii Economice.

Am absolvit cursurile Facultății de Relații Economice Internaționale și aveam deja un job semnat cu o companie multinațională prezentă în zona bunurilor de larg consum, dar am primit un telefon pentru o colaborare de trei luni și, când am auzit că e vorba de Microsoft, am decis să dau curs invitației, renunțând la job-ul semnat anterior.

Am avut discuții cu agenția care mi-a facilitat obținerea job-ului, unul pe perioadă nedeterminată, și nu înțelegeau de ce vreau să renunț. Le-am spus că e vorba de Microsoft și, chiar dacă nu voi fi plătită, tot mă voi duce.

Privind înapoi, pot spune că a fost o decizie înțeleaptă.

Primul proiect în cadrul Microsoft a fost construirea bazei de date și a sistemului de parteneri al companiei, pentru că firma are un business 100% indirect, a cărui viziune se bazează pe un ecosistem de parteneri, de la start-up-uri la consultanți și parteneri de hardware.

Ne-am întâlnit cu firmele partenere, am organizat evenimente, i-am ajutat să-și extindă competențele, să-și dezvolte business-ul pe tehnologie, pe zona de servicii.

În prezent, mă ocup de zona de industria de educație, de la școli până la Ministerul Educației. Ne ocupăm atât de clienți, cât și de parteneri. Filozofia noastră este să-i sprijinim pe parteneri pe partea de marketing și vânzări.

Noi stăm în spatele partenerilor, stăm mai puțin în lumina reflectoarelor și îi sprijinim în dezvoltarea produsului lor, folosind tehnologia Microsoft, și pe zona de marketing.

Oamenii de vânzări de la Microsoft sunt recompensați inclusiv atunci când vând soluții ale partenerilor noștri.

E în ADN-ul Microsoft povestea cu partenerii și avem focus foarte mare pe sprijinirea în mod concret și real a partenerilor care dezvoltă soluții software.

Din fericire, în România există multă creativitate și inovație pe partea de dezvoltare software. Avem cu ce să cucerim alte piețe din afara României. Este unul dintre proiectele mele de suflet.

Descoperim aproape săptămânal câte o companie care fie este la început de drum, fie mai avansată, care are deja o soluție educațională și încercăm să le sprijinim pe partea de marketing și vânzări.

Secretul meu profesional este că fac ce îmi place și am avut șansa să găsesc la Microsoft locul unde pot face ce îmi place.

Noi, oamenii, ar trebui să ne descoperim menirea, adică să descoperim la ce suntem buni și ce ne face plăcere. Dacă faci ce-ți place, nu simți că muncești. Pe mine asta m-a ținut în viață într-o companie ca Microsoft: libertatea de a face ce îmi place într-un stil care se apropie de zona antreprenoriatului.

PARTENERI