Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

130 de studenți din 5 țări, 2 continente și 11 universități au participat la PR Arena 2022. Vezi cine sunt câştigătorii competiţiei

Ediția a V-a competiției internaționale de PR pentru studenți PR Arena a marcat trecerea competiției la un nou registru internațional, în sensul în care 130 de studenți din 5 țări, 2 continente și 11 universități s-au înscris anul acesta pentru a lucra la un brief care a abordat conștientizarea fenomenului traficului de persoane.

Cele 10 echipe care au intrat în finală au lucrat timp de trei zile cu profesioniști din România, Italia și Mexic.

Câștigătorii din acest an vin din Italia, Sapienza Universita di Roma (Ludovica Papirri, Chiara Sciannella, Ludovica Rodino), Mexic, Universidad La Salle (Sebastian Dereck Pacheco Acosta, Monserrat Gonzalez Sanchez, Gabriel Espinosa De Los Monteros Vega) și Letonia, Universitatea din Letonia (Anna Matule, Paula Muizinika, Ilze Puga).

Echipele care s-au înscris la competiția PR Arena 2022 au venit din Universitatea din București (România), Universitatea Transilvania (România), Universitatea Alexandru Ioan Cuza (România), Universitatea Națională și Kapodistriană din Atena (Grecia), Sapienza Università Di Roma (Italia), Universitatea din Letonia (Letonia) și Universitatea La Salle Mexic (Mexic), Universitatea Națională de Studii Politice și Administrație Publică (România), Universitatea Babeș-Bolyai (România), Universitatea Politehnică din Timișoara (România) și Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău (România).

PR Arena este un proiect Global Women in PR Romania lansat în 2019 în parteneriat cu Facultatea de Jurnalism și Comunicare București (Universitatea din București).

GWPR este o organizație globală care conectează profesionistele din PR din întreaga lume. Comunitatea oferă oportunități de a împărtăși idei, experiențe și resurse. GWPR oferă oportunități de networking, insight-uri și leadership cu privire la practicile flexibile pentru programul de muncă, reducerea diferențelor salariale dintre femei și bărbați cu scopul de a avea un echilibru în echipele de conducere a companiilor și un climat de muncă mai bun.

GWPR România a fost lansată în iunie 2018 și are 80 de membre. Membrii fondatori ai asociației sunt: Ana Maria Diceanu (Brain4Strategy), Corina Vasile (Raiffeisen Bank), Cristina Hanganu (Lidl România), Irina-Ileana Ionescu (Coca-Cola Hellenic Bottling Company), Ioana Mănoiu (GMP PR), Crenguța Roșu (DC Communications), Cristina Popescu (Danone), Gabriela Lungu (WINGS Creative Leadership Lab), Anca Ungureanu (UniCredit Bank), Irina Roncea (Golin), Oana Mateescu (Ursus Breweries), Lidia Solomon (Honeywell), Dana Oancea (Forum for International Communications) și Cristina Butunoi (Golin).