Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

1 an de Digi 4K, cu acces gratuit pentru abonații Digi TV în acest weekend

Digi 4K, primul post Ultra-HD din România, sărbătorește 1 an de la lansare cu două zile de emisie necodată și dă acces gratuit pe 30 noiembrie și 1 decembrie tuturor abonaților DigiTV cu cablu digital care au Digi Smart CAM.

Sâmbătă, de la ora 14:00, meciul din Campionatul Spaniei, Alavés – Real Madrid, poate fi urmărit și în format Ultra-HD, iar duminică puteţi viziona Formula 1 – Marele Premiu de la Abu Dhabi Yas Marina, de la ora 15:00, dar și super-derby-ul Atletico Madrid – Barcelona, de la ora 22:00.

Digi 4K poate fi găsit pe poziția 200 din grila de programe Digi TV. Abonații care vor dori să își activeze extraopțiunea Digi 4K, după weekendul de acces gratuit, o pot face din contul lor de pe digiromania.ro, cu 5 lei lunar.

În plus, începând din 29 noiembrie, tot pentru abonații cu cablu TV digital, încă patru posturi în format HD vor putea fi vizionate în grila DigiTV: Bollywood HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD și Viasat Explore HD. Pentru recepționare trebuie efectuată o rescanare a grilei de programe, dacă se utilizează Digi Smart CAM (pentru decodoarele HD nu este necesară o astfel de operațiune).