Andrei Găman, de la Microsoft la FintechOS

Andrei Găman, anterior manager regional pentru Europa Centrală si de Est în Microsoft, se alătură echipei FintechOS, start-up-ul condus de Teodor Blidăruș. FintechOS este o companie cu un model de business TaaS (Technology as a Service) care permite băncilor și companiilor de asigurări să redefinească experiența clienților prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale, creând astfel produse și experiențe hiper-personalizate pentru fiecare client în parte.
După o carieră de peste 12 ani în Microsoft, cea mai mare parte alături de companii Enterprise din diferite sectoare de industrie (Financiar, Oil&Gas, Servicii), unde a dezvoltat și a implementat programe de tehnologizare împreună cu echipele internaționale pe care le-a coordonat, Andrei Găman va ocupa funcția de Regional Director, Eastern Europe în cadrul FintechOS.

Andrei va face parte din echipa de management a companiei și va dezvolta echipa care va furniza soluții și servicii integrate de transformare digitală a sectorului financiar-bancar în Centrul și Estul Europei bazate pe tehnologie FintechOS.

Prioritățile sale vor fi: consolidarea business-ului; accelerarea expansiunii regionale prin organizarea de programe şi inițiative care să conducă la diversificarea soluțiilor de business bazate pe FintechOS și modului optim în care acestea pot fi consumate; extinderea echipei.

FintechOS are un portofoliu de clienți global care include companii precum ERSTE, Vienna Insurance Group, Orange, Banca Transilvania, Hyperion Group sau TBI Bank și este susținută de unele dintre cele mai prestigioase fonduri de VC din Europa. Actualmente FintechOS are birouri în Londra, Amsterdam, Viena, Copenhaga și București și urmează să-și extindă operațiunile în Statele Unite și Asia.