Știri

Capital: Proiectul Ro-Net: Lucrările în 700 de localităţi vor fi finalizate până la finele lui noiembrie.

Agerpres: Bostan: Până la sfârșitul lunii noiembrie, se vor finaliza lucrările în 700 de localități, în proiectul Ro-Net.

ANIS: Conferinţa Tech Invest 2016 – Fonduri europene ICT pentru industriile din România.

Ziare pe net: Bostan: Până la sfârșitul lunii noiembrie, se vor finaliza lucrările în 700 de localități, în proiectul Ro-Net.

Revista Presei: Proiectul Ro-Net: Lucrarile in 700 de localitati vor fi finalizate pana la finele lui noiembrie.

Infoziare: Bostan: Până la sfârșitul lunii noiembrie, se vor finaliza lucrările în 700 de localități, în proiectul Ro-Net.

Ziar.com: Proiectul Ro-Net: Lucrările în 700 de localităţi vor fi finalizate până la finele lui noiembrie.

Agerpres: Răducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie să terminăm cu sistemul Excel și cu stocarea datelor pe hârtie în administrația publică.

Capital: Fostul ministru al Fondurilor Europene: Trebuie să terminăm cu sistemul Excel şi cu stocarea datelor pe hârtie.

Economica: Răducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie să terminăm cu sistemul Excel şi cu stocarea datelor pe hârtie.

Ziare Live: Raducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie sa terminam cu sistemul Excel și cu stocarea datelor pe hartie in administrația publica.

Ziare pe net: Răducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie să terminăm cu sistemul Excel și cu stocarea datelor pe hârtie în administrația publică.

Știrea zilei: Raducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie sa terminam cu sistemul Excel si cu stocarea datelor pe hartie in administratia publica

InfoZiare: Răducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie să terminăm cu sistemul Excel și cu stocarea datelor pe hârtie în administrația publică.

Newslist: Raducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie sa terminam cu sistemul Excel si cu stocarea datelor pe hartie in administratia publica

Știri Live: Răducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie să terminăm cu sistemul Excel și cu stocarea datelor pe hârtie în administrația publică.

PeScurt.ro: Fostul ministru al Fondurilor Europene: Trebuie să terminăm cu sistemul Excel şi cu stocarea datelor pe hârtie

Sursa de știri: Răducu (ex-ministrul Fondurilor Europene): Trebuie să terminăm cu sistemul Excel și cu stocarea datelor pe hârtie în administrația publică.

Press mania: Fostul ministru al Fondurilor Europene: Trebuie să terminăm cu sistemul Excel şi cu stocarea datelor pe hârtie

Economica: Până la sfârşitul lunii noiembrie, se vor finaliza lucrările în 700 de localităţi, în proiectul Ro-Net - Bostan.

Info Zap: Bostan: Până la sfârșitul lunii noiembrie, se vor finaliza lucrările în 700 de localități, în proiec…

Știri Live: Bostan: Până la sfârșitul lunii noiembrie, se vor finaliza lucrările în 700 de localități, în proiectul Ro-Net.

Palo.ro: Bostan: Până la sfârșitul lunii noiembrie, se vor finaliza lucrările în 700 de localități, în proiectul Ro-Net.

Știrea zilei: Bostan: Pana la sfarsitul lunii noiembrie, se vor finaliza lucrarile in 700 de localitati, in proiectul Ro-Net.

Ziar.com: Fostul ministru al Fondurilor Europene: Trebuie să terminăm cu sistemul Excel şi cu stocarea datelor pe hârtie.

RoPortal: Fostul ministru al Fondurilor Europene: Trebuie să terminăm cu sistemul Excel şi cu stocarea datelor pe hârtie.

Revista Presei: Fostul ministru al Fondurilor Europene: Trebuie sa terminam cu sistemul Excel si cu stocarea datelor pe hartie.