Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Zona cu cel mai mare potențial în transformare digitală este sectorul public – Ştefan ABUR, SNT România @ DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT 2021

Ştefan ABUR – PUBLIC SECTOR MANAGER – SNT România @ DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT 2021, organizat de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, REVISTA COMUNICAŢII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 25 iunie 2021

Chiar dacă suntem o companie IT, digitalizarea ne-a luat și pe noi prin surprindere, cum ar fi discuția cu clienții. 

A fost o problemă până am reușit să setăm partea de video, de conferințe în grup, ne-a luat și nouă ceva timp.

Analiștii noștri de business au trecut prin filtrul lor fiecare proces și, acolo unde a fost cazul, a fost eliminat și ulterior redesenat un alt proces.

Acest lucru cred că ar trebui făcut și în mediul public, sunt destul de greoaie unele proceduri.

Spre exemplu, au fost situații când m-am învoit de la job pentru a rezolva o serie de documente. În acest context, inițiativa ONRC privind programul non-stop este una lăudabilă.

Din perspectiva furnizorilor, există soluții de digitalizare a activității instituțiilor publice, nu trebuie să aducem copy/paste din afară pentru că e foarte mult de adaptat la specificul local.

Cei care adoptă soluțiile noi sau care au deschidere spre aceste soluții sunt sectorul de banking și cel de telecomunicații.

Pe de altă parte, zona cu cel mai mare potențial este sectorul public, sunt foarte multe lucruri de îmbunătățit, de pus la punct. Mesajul meu este următorul: avem soluții, hai să discutăm.

Noi am citit propunerile României pentru PNRR, n-am reușit să identificăm ca răspuns ceea ce s-a aprobat și ceea ce a rămas în discuție.

Ne-ar bucura să știm ceva mai mult decât am citit până acum, este foarte sintetic, iar pentru clienți nu este foarte clar.

Timpul este cea mai importantă resursă pentru oameni și, în acest context, când vorbim de digitalizare, trebuie să avem în vedere cât de repede poate obține o persoană documente/fluxuri astfel încât acesta să fie mai eficientă.

În zona privată, primul aspect al discuției este care sunt clienții. În cazul acesta, când vorbim de digitalizare, toți vom fi clienții următoarelor sisteme informatice care se vor construi cu scopul transformării digitale.