Zitec devine Google Cloud Premier Partner

Zitec a devenit, din luna iulie 2020, Google Cloud Premier Partner, cel mai înalt nivel destinat partenerilor care au demonstrat performanță în implementarea soluțiilor Google Cloud. Zitec devine Google Cloud Premier Partner după ce, în anul 2017, a devenit Google Premier Partner și pentru experiența în furnizarea soluțiilor de creștere a veniturilor clienților prin servicii de digital marketing Google. Cele două titluri se alătură seriei de parteneriate strategice din ecosistemul Zitec, împreună cu Microsoft, Amazon Web Services, Adobe/Magento, platforma de soluții e-commerce în cloud VTEX și UiPath.

Printre clienții Zitec care utilizează soluții și servicii Google Cloud se numără și Adore Me, o companie digital first, producător și retailer online american de lenjerie și produse vestimentare pentru femei, Vivre, cel mai mare magazin online pentru mobilă, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, prezent în 9 țări, sau Instant Factoring, primul fintech românesc de factoring online.

Din echipa Zitec fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud în arii diverse precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering.

„Faptul că am devenit Google Cloud Premier Partner este o recunoaștere a experienței echipei noastre în utilizarea soluțiilor cloud de-a lungul timpului. Încă din 2007, am fost printre primele companii din România care au implementat soluții cloud pentru clienți, oferindu-le acestora servicii inovatoare și noi oportunități eficiente de business. Suntem mândri că din echipa noastră fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud, care au participat constant la sesiuni de training complexe și a căror experiență internațională, prin lucrul cu clienți din 20 de țări, le aduce un plus de know-how relevant și rar pe piața autohtonă”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.   

Zitec are o experiență de 17 ani în dezvoltarea de soluții software și servicii de digital marketing pentru clienți  din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 650 proiecte în 20 țări de pe patru continente.