Vreţi acces în timp real la rezultatele sportive? Încercaţi cardul Esports integrat în Huawei Assistant


HUAWEI Assistant este primul asistent virtual pentru smartphone care integrează un card Esports, un instrument bazat pe inteligența artificială prin care utilizatorii pot accesa informații despre scoruri, rezultate și știri de la evenimente sportive din întreaga lume printr-o singură glisare la stânga pe ecranul telefonului.

În contextul în care numărul pasionaților de Esports din toată Europa se așteaptă să crească cu 8,2%, la 113 milioane de utilizatori până în 2023[1], Huawei a dezvoltat o colaborare exclusivă cu SofaScore, recunoscut pentru transmiterea celor mai rapide rezultate din sporturi, pentru a integra noua funcție Esports în HUAWEI Asisstant. Piața Esports crește rapid în Europa, ceea ce determină și creșterea veniturilor globale pe acest segment, care se preconizează că vor ajunge la 1,1 miliarde de dolari și vor atinge o audiență globală de 495 de milioane de telespectatori în următorii trei ani[2].

SofaScore, aplicația listată în HUAWEI AppGallery, este specializată în date sportive detaliate și analize furnizate, în timp real, de la evenimente sportive, ligi și campionate din întreaga lume. Aplicația este disponibilă în peste 30 de limbi[3] și acoperă peste 20 de discipline cu peste 20 de milioane de utilizatori activi lunar. Noua funcție Esports va oferi utilizatorilor de smartphone-uri Huawei informații despre cele mai importante trei ligi: CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive), Dota 2 (Defense of the Ancients 2) şi LoL (League of Legends).

SofaScore va oferi, de asemenea, link-uri către fluxuri live de jocuri în funcția de card, iar acestea pot fi afișate pe mai multe platforme, în funcție de ligă, joc, categorie sau proprietarul turneului. Fluxurile apar de obicei pe platformele majore.[4]


[1] Esports Audience Growth Europe, 2018-2023; Global Esports Market Report 2020 Newzoo

[2] Veniturile din Global Esports vor crește la 1,1 miliarde de dolari în 2020, o creștere de 15,7% de la 950,6 milioane de dolari în 2019; Global Esports Market Report 2020 Newzoo

[3] Cardul Esports al SofaScore este disponibil în următoarele limbi: albaneză, arabă, azeră, bulgară, catalană, chineză simplificată, croată, cehă, daneză, olandeză, finlandeză, franceză, germană, greacă, ebraică, hindi, maghiară, indoneziană, italiană, letonă , lituaniană, norvegiană bokmal, persană, poloneză, portugheză, română, rusă, sârbă (chirilică), slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, thailandeză, turcă, ucraineană, vietnameză.

[4] Fluxurile apar de obicei pe platformele majore precum Twitch, YouTube, Facebook Gaming, Huya și Bilibili în China.