Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Vodafone este Top Employer 2020. Vezi criteriile de certificare

Vodafone România a primit certificarea Top Employer 2020 din partea Top Employers Institute. Această nominalizare a avut loc în urma unei evaluări detaliate desfăşurate pe parcursul câtorva săptămâni şi care urmăreşte zece teme esenţiale din politica de HR şi bunele practici ale companiilor audiate.

„Este o onoare pentru noi să fim consideraţi angajator de top, mai ales atunci când această recunoaştere vine din partea unei organizaţii cu reputaţie la nivel mondial în acest domeniu, aşa cum este Top Employers Institute. Această reuşită este rezultatul unui ţel pe care l-am urmărit şi pentru care ne-am străduit din totdeauna, anume să asigurăm practici excepţionale de resurse umane pentru toţi angajaţii, precum şi pentru toţi candidaţii noştri. Totodată, acest program de certificare permite organizaţiei noastre o mai bună evaluare, ceea ce va duce la îmbunătăţirea mediului nostru de lucru, aceasta fiind o prioritate pe agenda Vodafone”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone şi UPC România.

Top Employers Institute este o organizaţie cu o istorie de peste 25 ani, recunoscută la nivel mondial pentru practicile de evaluare şi metodologiile utilizate pentru audit. Până în prezent, Institutul a certificat peste 1.600 organizaţii din 119 ţări/regiuni, cu impact asupra a 6.900.000 de salariaţi din întreaga lume. Pentru a obţine statutul de Top Employer, un angajator trebuie să treacă mai întâi printr-un proces de verificare şi apoi o evaluare care constă, în principal, în peste 100 de întrebări ce fac referire la 600 de practici de „People Development”. Practicile examinate acoperă zece teme mari de HR, precum: cultura organizaţională, planificarea forţei de muncă, strategia de talent, atragerea de talent, on-boarding, învăţare şi dezvoltare, managementul performanţei, dezvoltarea de leadership, compensaţii şi beneficii, managementul carierei şi al succesiunilor.