Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Vlad Iftime, Vestra Industry: Securitatea în mediul virtual devine și ea un ”must have”

Vestra Industry, care se poziţionează drept primul cluster specializat în industria utilităților și echipamentelor de automatizare, a încheiat al treilea trimestru al anului 2020 cu o cifră de afaceri de 70 milioane de Lei, în creștere cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut. Numărul de clienți a crescut cu 15% față de 2019.

Cifră de afaceri din trimestrul trei a fost de 33 milioane lei, în creștere cu aproximativ 57% față de același trimestru din anul precedent.

Cea mai mare provocare de business a clusterului este dezvoltarea unei noi divizii IT. „Pentru anul 2021 ne-am propus să creștem departamentul de IT care va realiza soluții pentru orașe inteligente (smart cities) și de cyber security. Într-o lume din ce în ce mai dependentă de tehnologie, în care hub-urile urbane sunt interconectate, securitatea în mediul virtual devine și ea un ”must have”.”, precizează Vlad Iftime, Managing Partner Vestra Industry.

Vestra se axează pe două divizii: cea de automatizări cu o pondere de 30% și cea de echipamente-utilități cu o pondere de 70% din cifra de afaceri. În prezent, compania desfășoară proiecte care se axează pe partea de utilități publice și de contorizare inteligentă prin comunicații de tip SMART.

Vestra Industry, care are 62 de angajați, comercializează o gamă largă de echipamente de măsură și control, soluții pentru rețele de apă și canalizare dar și sisteme de automatizare aduse pe piața din România în parteneriat cu lideri modiali precum Rockwell Automation, Itron, AVK International, Kamstrup, Baroclean, Sainte-Lizaigne, Panduit, Rivard, Orbinox, Enz Technik Ag, ProSoft Technology, Grupul ECA, Musthane, Cla-Val, Hilscher, Universal Robots.