Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Visual Fan, deţinătoarea brandului Allview, lansează la Mobile World Congress o nouă linie de business – ERA Health

Visual Fan SA, deținătoarea brandului Allview, intră pe piața produselor destinate nutriției și unui stil de viață sănătos, prin lansarea conceptului ERA Health și a unei noi game de produse ERA.  

Oficialii companiei explică, într-un comunicat de presă, să Allview ERA Health este primul asistent personal de nutriție, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul utilizatorilor de vitamine și minerale, suplimentar față de necesarul de macronutrienți. Prin interconectarea aplicației Allview ERA Health cu cântarul inteligent Allview ERA, utilizatorii vor primi un feedback rapid și relevant, pe lângă introducerea manuală, corelat cu evoluția datelor compoziției corporale.

Acest sistem integrat, care reprezintă un asistent personal de nutriție, identifică deficiențele de vitamine și minerale din alimentație; generează rețete pe baza necesarului optim de nutrienți și micronutrienți; realizează update continuu al rețetelor cu necesarul de macronutrienți, vitamine și minerale, în funcție de alimentele ingerate și oferă rețete personalizate, explicate în detaliu.

„Noua gamă de produse și servicii, Allview ERA, oferă soluții care ajută consumatorii să adere la un stil de viață sănătos, echilibrat, responsabil și personalizat. Vrem să creăm produse sustenabile, care pot contribui la reducerea amprentei de carbon, dar și la diminuarea risipei alimentare.”, precizează Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

Sistemul Allview ERA Health și noua gamă de produse ERA, sunt lansate pe 28 februarie, în cadrul expoziției internaționale „Mobile World Congress Barcelona 2022”, cel mai mare şi prestigios congres din domeniul comunicațiilor mobile la nivel mondial. Compania dorește să încheierea parteneriate cu colaboratori din diferite țări pentru dezvoltarea aplicației la nivel european și internațional.

Aplicația Allview Era Health este compatibilă pentru device-urile cu sistem de operare Android și iOS, iar din a doua jumătate a anului se va putea descărca din magazinele Google Play și App Store în varianta de bază. Ulterior, utilizatorii își vor putea activa funcția Premium, care va presupune un abonament anual. Tot începând cu cea de-a doua jumătate a anului, clienții vor putea achiziționa și cântarul inteligent Allview ERA.