Veeam: avem cea mai rapidă creștere a veniturilor, de 21%, dintre primii 5 furnizori de protecţia datelor

Veniturile recurente anuale (ARR) înregistrate de Veeam Software în primul trimestru al acestui an au crescut cu 21%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În cel mai recent raport IDC de monitorizare a software-ului pentru replicarea și protecția datelor, Veeam a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor dintre primii 5 furnizori și comparativ cu media generală a pieței, atât secvențial (9,8%), cât și de la an la an (20,5%) în al doilea semestru din 2019. Vânzările de licențe universale VUL – (Veeam Universal License) au crescut cu 97%, în primul trimestru, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

“În 2020 am avut parte de cea mai de succes lansare din istoria companiei (Veeam Availability Suite v10) și ne pregătim pentru noi versiuni de produse. Cu toate acestea, primele luni ale anului au fost cel puțin neobișnuite pentru noi toți. Trebuie să ne desfășurăm activitatea într-un mod diferit, asigurându-ne că tot ceea ce ține de comunitatea Veeam – angajați, parteneri și clienți – se află în siguranță în această perioadă. Sunt foarte mândru de cei 4.300 de angajați, întrucât am continuat să creștem în această perioadă, fără a pierde din vedere nicio clipă sprijinul oferit clienților.”, a declarat Bill Largent, director executiv (CEO) la Veeam.

„Dezvoltarea Veeam din ultimul deceniu a fost impresionantă, cu creșteri frecvente de două cifre procentuale. Continuăm să ne extindem prezența locală pentru a răspunde cererii tot mai mare pentru soluții de Cloud Data Management din întreaga regiune. Din 2015, echipa Veeam din București a crescut de la zero angajați la peste 600 de persoane și vom continua planurile de a atrage candidați în toate departamentele.”, a declarat Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software România.

Veeam are peste 375.000 de clienți.